20150324

SLA-palkinnot Partajehulle ja Pikkuvarpuselle! Henkisoturin VMRJ3 virallinen!

Mörkövaaran Partajehu
YLA3, SLA-I


Partajehu on Mörkövaaralainen tilausvarsa. Oikeasti halusin niin kovasti sen veljen, Leijonaraidan, että päädyin ostamaan samansukuisen tilusvarsan ja keksimään sille mahdollisimman vitsikkään nimen. Partajehun nimi on keskustelusta napattu: kerran junassa Laihialta Vaasaan 100 vuotta sitten muuan tuntematon pikkupoika haeskeli Potterin Dumbledoren nimeä. Myöhemmin sain ostaa myös Leijonaraidan, mutta koska pidin jo Pavestakin, nyt minulla on molemmat orit.


Kärmeniemen Pikkuvarpunen
SLA-II


Virpin ostin nimen takia. Nimi on paitsi nätti ja tyttömäinen, myös periytyy tamman emältä. Lisäksi sukuhan Virpillä on aivan mahtava! En ole vielä ehtinyt käyttää tammaa jalostukseen, mutta sitä varten se meillä asuu. Se on nyt oikeastaan kisansa kisannut, vielä muutama KERJ-sijoitus puuttuu. Erkinheimoihin jää ainakin kaksi Virpin varsaa.Henkisoturi
YLA2, SLA-II, KERJ-III, VMRJ3


Nyt kun Killen VMRJ3 -palkinto on virallisesti myönnetty, siltä puuttuu vielä KRJ-laatispalkinto ennen kuin sen koko elämänura on lopussa. Aion teettää orista vielä yhden tai kaksi varsaa myyntiin, mutta sitten minun on pakko luopua siitä. En haluaisi, Kille kun on tosi kiva heppa. Ehkä vain annan sen elää ikuisesti? Killen nimi tulee muuten dissaamastani Twilight-sarjasta. Siinähän Jacobin esi-isä ja muut inkkarit olivat henkisotureita ennen kuin heistä tuli ihmissusia. Henkisoturi on hieno sana ja hieno ajatus.

Ei kommentteja: