20150409

Hey-Ho Piratesille KERJ-III, Mörkövaaran Partajehulle ERJ-III

Moni sanoo, että laatiksista kolmospalkinto on vain lohdutuspalkinto eikä oikeasti minkään arvoinen, mutta minusta on tosi mahtavaa saada hevoselleni myös kolmonen! Maaliskuun ERJ:n ja KERJ:n laatiksista tuli tulokset, ja molemmista minun ponskeilleni kolmoset. Olen ylpeä!

Mörkövaaran Partajehu
YLA3, SLA1, ERJ-III


Paven ERJ-palkinnon laski kolmoseen vanhemmat ja jälkeläiset. Sen ainoa kotiin jäänyt perillinen on vielä raaka, mutta ori oli saatava nyt laatiksiin, koska sen elämä lähenee uhkaavasti loppuaan. Siltä puuttuu vielä KRJ:n laatispalkinto, mutta en ilmoittanut oria vielä huhtikuun tilaisuuteen juurikin varsan vuoksi. Toukokuussa on valmista, jos mahdumme tilaisuuteen mukaan!

Pave on rakkauspakkaukseni: pidän sen nimestä kasvattajaliitteineen, ja se on luonteeltaan hassu, vaikka ei olekaan juuri lainkaan suomenhevosmainen. Se ei minua tässä tapauksessa haittaa, ettei rotu näy luonteessa! Lisäksi Pave on ensimmäisiä tilausvarsoja, jotka minulle on koskaan annettu Hienoilta Talleilta, ja muistankin, kuinka iloinen olin, kun sain Paven!

Hey-Ho Pirates
KERJ-III


Hey-Ho Piratesin laatistilaisuudessa sain kommenttia tekstistä, ja oletan, että kommentti viittaa lähinnä sukuselvitykseen ja hieman vähemmän luonteeseen. Vaikka negatiivinen ystävällinen palaute on ainakin minulle vaikeaa ottaa vastaan, olen samaa mieltä. En pidä hepan luonteesta edes ideatasolla, eikä kirjoitus onnistunut. Tämä luonne on lisäksi tehty liukuhihnatyöllä: tein siihen aikaan parkymmentä kenttä-fwb:n sivua samaan aikaan, ja kyllästytti. Sukuselvityksestä taas en ole ihan varma. En ole koskaan osannut kirjoittaa niitä, enkä tiedä tarkalleen, mitä niissä kuuluu lukea. Kirjoitettuani 15 samanlaista putkeen päätin vähän kokeilla venyttää sukuselvityksen rajoja. Ilmeisesti ei olisi kannattanut; sen opin nyt! Jatkossa joko pysyn rajojen sisällä tai venytän toiseen suuntaan.

Pirren toin alun perin persoonattomaksi kantakenttäratsuksi, ja sellainen se on. Nyt siirsin sen ERJ:n ja KRJ:n kisalistoille, koska persoonaton evm-sukuinenhan aina on kiva vähän joka sortin jalostuksessa: venyy moneen, kun sillä ei mitään muotoa ole alun perinkään. Aion viedä hepan myös YLAan, ja jos se pärjää, tavoitteena on KRJ:n ja ERJ:n laatikset myös. En usko, että Pirre saa enempää kuin tuon yhden varsan ihan vain siitä syystä, etten kauheasti ole itse ihastunut tähän heppaan. Jos joku muu haluaa tästä varsoja, se on tietenkin eri asia: miksi pihdata evm-sukuisia peruspolleja?

***

Huhtikuun laatiksiin meiltä lähtee:

ERJ: Mielikuvituksen Tuote & Monsieur Koivuniemi
KRJ: J-Rock ja Wii-Mii Doll U (molemmat btw alun perin estepainotteisia)
YLA: Mielikuvituksen Tuote ja Hollywood Life
SLA: Mielikuvituksen Tuote & Erkinheimon Toteemihevari

Vielä tuloksia odotellaan maaliskuun WRJ:n laatuarvostelusta. :)

Ei kommentteja: