20150428

Huhtikuun palkinnot

Niin siinä taas kävi, että muutama laatispalkinto saatiin tässäkin kuussa, ja taas on Oresama ylpeä. Etenkin Hollywood Lifen suorituksesta, mutta siitä lisää myöhemmin...

***
 
Mielikuvituksen Tuote
YLA2, SLA-II


YLA:n tuomari oli kirjoittanut Miinalle kommentin, että kivoja päiväkirjamerkintöjä. Olen niin superiloinen aina, kun tekstejä kehutaan! Kakkosta lähdettiin hakemaan, ja se saatiinkin. Miinalla on edessään vielä KRJ:n laatis ja ERJ, johon se on ilmoittautunut tälle kuulle, mutta tuloksia ei vielä ole.

SLA-palkinto on ihan jees. Oman kämmin takia tuli kakkonen, mutta koska minulla palkitsemattomia on miljoona, en vitsi nostaa palkintoa. Opinpa taas tarkistamaan sivut ennen kuin ilmoitan hevosen.

(Kuvan © Kuvaaja Laura Alatalo, sephy.kuvat.fi)
***


Hollywood Life xx
YLA1


En voisi olla ylpeämpi! Evm-sukuiselle hevoselle YLA1 ei minusta ole mikään pikkujuttu! Taas olen kaikkein iloisin tuomarin kommentista, jossa kehutaan sukuselvitystä hyväksi. Hollyn kanssa lähdettiin hakemaan ihan kakkosta tai kolmosta vaan, koska ykkönen on "mahdoton" evm-sukuiselle, vaan Hollypa ykkösen kävi hakemassa. Nyt suntaamme lajikohtaisin laatiksiin, kunhan ehditään.
(Kuvan © Final Turn Gallery)

***

 
J-Rock
HANN3, ERJ-III, YLA2, KRJ-III


Roki valmistui viimein KRJ-palkinnon myötä. Kolmonen on ihan jees estepainotteiselle hevoselle. Ori ei tee enää mitään, todennäköisesti se ei tee enää lapsiakaan. Sillä on niin törkeä nimi, että kukaan ei halua sitä sukutauluun (saa toki, jos haluaa). Itselläni on Rokin poika ja pojanpoika, ja koska ori on rumasta nimestään huolimatta minulle yksi tärkeimmistä, rakennan sen pohjalta jonkinlaista isälinjaa tai jotain. (Orivarsa X syntyy tänä vuonna, i: G-Force, ii: F-Word, iii: J-Rock.)

(Kuvan © EK)

***

ERJ:n laatiksesta odotellaan tuloksia.
WRJ:n laatiksesta odotellaan yhä ja vielä tuloksia.

Kaikki postauksen hevoset tarjolla jalostukseen.

Ei kommentteja: