20150608

Oresama opettelee osa 2: lisää väritysharjoittelua


En tiedä teidän mielipidettänne, mutta minusta nämä kuvat ovat parempia kun edelliset.

 
Orivarsa, jolle tämä kuva kuuluu, on jo syntynyt, mutta sivuton. En vieläkään osaa valoja ja varjoja, niin kuin näkyy, mutta omasta mielestä tämä on jo paljon kivempi kuin edellisen postauksen suokin väritys. :) Varjo on miten sattuu, koska olen idiootti, mutta ei se menoa haittaa.
Line: chronically (dA)
Tausta: Juli
 
 
 
 
 
No mutta, mitäs tässä tapahtuu, onpa hieno ponski päätynyt seisomaan Kivikon Koirapuistoon Helsinkiin. :oo Rakenne ei ole kukkanen, mutta tykkäsin tästä linestä kuitenkin, joten hommiin vain. Tämä on tuoreempi, tältä päivältä, ja onnistui niin hyvin kuin vain tässä vaiheessa voi toivoa. Taustalla piilossa hevosen takana kirmaavat minun koirani. :) Olisi varmaan aika valokuvata sopivia taustoja. (Tai lopettaa huijaaminen ja piirtää ne!!!)
 
Tämä kuva ei ainakaan vielä tule käyttöön. Minulla ei ole tähän kuvaan sopivaa heppaa juuri nyt. Tiedän, että tein silmästä ja jouhista hassun väriset, mutta se oli tarkoitus tällä kertaa. Tätä nykyä en niin perusta realistisuudesta. Haaveilen esim. siitä, että kaikilla puokeillani olisi piirretyt kuvat ja joka ainoalla olisi niin jännittävä merkki (tmv ulkoinen tunnusmerkki), ettei olisi realistista omistaa ainakaan tallillista sen näköisiä hevosia.

Kimon linet: Eduscia (dA) (pieni muokkaus by minä)
Muu on itse tekemääni.


(Hei oikeesti kamoon, tällainen kehitys parempaa kohti muutaman kuvan harjoittelulla. Aika naurettavaa. Kun oppisi muutakin yhtä nopeasti...)


4 kommenttia:

nica kirjoitti...

Huomattavaa edistystä! :)

Suski kirjoitti...

Saako sun piirettyjen hevosien kuvia kopioida? Ei siis missään nimessä myyntiin tai mitään muutakaan, siis ihan vaan virtuaalitallille?

Puoliksi Paprika kirjoitti...

Oho - aika siistiä, että joku kysyy tuollaista. :D
Aion käyttää itse osaa kuvista ja haluan ne vain omien heppojen käyttöön. Voisin kuitenkin jatkossa merkitä erikseen ne kuvat, joita saa käyttää vapaasti.

Edellisen piirrospostauksen hopeanmusta täysiverinen taitaa olla nyt ainoa näistä, jota en itse ota käyttöön. Jo julkaistuista sen saa ottaa, jos merkitsee kaikki copyt (siis myös linen ja taustan, jotka ovat siis molemmat ilmaiskamaa) asiallisesti, ettei muilta taiteilijoilta tule sanomista.

Suski kirjoitti...

:) Ok, kiva! :) Nää sun piirustukset on ihan älyttömän kauniita! :)