20110913

Eläkeläisiä, uusia naamoja ja myytävä varsa, 130911
Aloitetaan eläkeläishevosista. Niitä onkin tullut viimeaikoina tiuhaan. :)
Eli, peitsari Beauty And Stupid CH juoksee viimeisen kilpailunsa tässä kuussa. Ennätykseksi jää todennäköisesti komea p.1.07,5aly, ja ura on muutenkin ollut aivan superhieno. Tammasta on olemassa yksi kadonnut varsa. (Joka tietää sivuja, tännepäin olkaa niin hyvät.) Ken tahtoo, saa tästä vanhasta rouvasta vielä varsan tai pari, mutta jalostusohjelmaani tämä lady ei enää liity mitenkään. Crimsoniin ei jää Pissiksestä varsaa, niin upea kuin se onkin. Tarjolla jalostukseen!

Eläkkeelle siirtyy myös kymppivuotias montératsu Bell The Cat. Katista meillä on kotona Crimson Cat, ja tässä kuussa syntyi toinen kotiin kasvamaan jätettävä, montératsu Crimson Cat Slap, jolla ei vielä ole sivuja. Hienosti menestynyt Crimson Ballad, ensimmäinen varsa, asuu Kind Trottersissa. Tämäkin tamma on tarjolla jalostukseen, mutta se on täyttänyt tehtävänsä jo yhtä varsaa vaille Crimsonin suunnitellussa jalostusohjelmassa.

***

Uusia naamoja, joilla ei ole vielä sivuja, on tullut Crimsoniin ja Erkinheimoihin asumaan.

Peitsareita:
tamma Crimson Killer (Audience Killer LOOP x Shock This N00b)
tamma Space Dementia (evm)
ori Twisted Drama (evm)

Montératsu:
Crimson Cat Slap (Crimson Cat x Maniac In Action)

Lv-ravureita:
Crimson Tango Shock (Black Tango x Hot Like Mexico)
Crimson Moneyman (Crimson Moneymonster x Crimson Ninji)
Guitar Solo Time (evm)

Sh-ravureita:
Erkinheimon Olympiatuli (Safarivillitys Luned x Erkinheimon Pihlajakyyhky)
Laadukas Rikollinen (evm)
Sarjamurhaajatar (evm)

***

Tänään laitoin myyntiin kasvatin, jonka syntymää olen hihkunut jo kauan etukäteen. Tamma, Crimson Catitude (nimi&skp vaihdettavissa) on toisen polven Crimsonilainen: sekä sen emä että isä ovat Crimsonin kasvatteja, tuontihevosista syntyneitä. Crimson Catitude on myynnissä ht.netissä ja tarjouksia voi laittaa niin sitä kuin tätäkin kautta, tai mailitse.

Ei kommentteja: