20110904

Laiskuudesta & tyhmyydestä, 040911
Olen laiska. Tiesittehän te sen? Kun luovuin Piikevästä, otin sieltä ravihevoset mukaan. Sain ensimmäiselle niistä tehtyä sivut vasta tänään. (Toisaalta en ole ainoa laiska: Piikevä on koko vuoden ollut "tauolla", ts se on lopettanut. JOS VAIN olisin tiennyt. Ottaisin sen takaisin, jos olisin säilyttänyt tiedostot. Olin idiootti enkä säilyttänyt kun "kylhän uus omistaja sit huolehtii.") Vielä 2 lämpöistä odottaa sivujaan. Olin vähällä jeesustella, että teen ne kohta, mutta fakta on, että niillä tuskin on sivuja vielä ensiviikonlopun jälkeenkään.

Sitten uudet hepat & kasvatit. Suunnittelen ne aina paperille, siis ihan ruutupaperille. Tuonneille keksin nimen, perustiedot ja sukutaulun. Kasvateille keksin nimen ja perustiedot, ja kirjoitan ylös olemassa olevan sukutaulun. Mitäs sitten? Ennen siirsin kolmen kuukauden sisällä hevosen kilpailutuksen aloittamisesta hevoset kuvineen ja luonteineen nettiin. (Minulla ravimaailmassa n 3kk = 1 virtuaalinen vuosi.) Nyt minulla on 3-vuotiaita lämminverisiä ja jopa 5-vuotiaita (!!!!!!!) suokkeja ilman sivuja. Uskomatonta! En laita sivuja nettiin ellei niillä ole luonnetta yms, ja arvatkaa huvittaako kirjoittaa. No ei. Jos tekstit olisivat valmiina, sivut olisivat jo netissä. Mutta en todellakaan esim ota muiden tekemiä luonteita. Ja itse olen l-a-i-s-k-a!!

Ja kisat! Tapasin aina suunnitella etukäteen, mitä kisoja milloinkin, ja merkitsin ne ihan tavalliseen paperiseen vuoden kestävään kalenteriin, vähän sellaiseen kuin koululaiskalenterit ennen. Joo, nytkin on merkintöjä kalenteri täynnä, mutta kun iskä kuoli ja muita pienempiä vastoinkäymisiä sattui, into jotenkin ihmeellisesti lopahti. Vähän aikaa sitten aioin tarttua toimeen, mutta HUPPISTA, alkoi uusi vastoinkäymisten sarja. Ei huvita, ja silloin kun huvittaisi, ei jaksa - silloin menen ihan oikeasti nukkumaan seitsemän tunnin yöunilleni ennen kuin pitää herätä viideltä jotta ehtii töihin kello kuudeksi.

***
***

Tänään kun oli inspiraatiota ja kerrankin AIKAA tehdä niitä sivuja, kisoja ym ym ym, kenkkuili sivujen ulkoasu. En tiedä, mitä tapahtui, koska idiootti ja sakea olen. Crimsonin heppasivut ovat n viikon ajan menneet aivan KÄSITTÄMÄTTÖMÄÄN epäkuntoon aina, kun edes yhden kirjaimen muokkaa. Olen aina kun on aikaa ollut kokeillut vaikka mitä poppakonsteja ja yrittänyt selvitä avuttomine koodaustaitoineni. Tänään sain päänsärkyäkin kun otti niin lujaa nuppiin sivut. Istuin yhdestätoista yhteen räpläämässä kaikkea mahdollista sivujen muokkaukseen liittyvää... ...ja hups. Voi jessus. Sivut alkoivat itsestään toimia. Korjasin virheet, jotka tulivat aina väkisin tallentaessa takaisin, ja yhtäkkiä niitä ei tullutkaan. Kaikki toimi just eikä melkein niin kuin viikko sitten. Ja sain yhdet sivut tehtyä.

Mutta nyt hajoaa silti pää. Olen ollut tässä koko päivän lukuunottamatta paria lenkkiä ja vessataukoa. Koko päivän. Nyt kyllä syön, hörppään jotain ja lähden ULOS. Vihaan virtuaalihevosia. Ai että, kuinka vihaankaan niitä.

Ei kommentteja: