20110914

Lamborghini TB, A-ponimestari 2011, 140911
Uskomatonta! A-ponimestaruuskisojen finaalilähdössä meidän Lambo otti ja juoksi niin komeasti, että pääsi voittajaksi asti ja paransi vielä hiuskarvan verran ennätystään, jota se on jo monta kautta hiponut kuitenkaan onnistumatta sitä rikkomaan.

Kyllä, lähdössä oli vähän osallistujia, mutta ponit olivat sitäkin sporttisempia. Konkariponien, Muddyfoot C'n ja SB Lumitossun kanssa meillä oli niiiiin kova kamppailu, että Lambo ei voittanut edes turvanmitalla, vaan pikemminkin turpakarvan mitalla. Narrilaivan Fiasko oli ehdottomasti Lamborghini TB'tani kovempi poni, mutta se hermostui ja laukkasi. Meidän onni - mutta kurja juttu, että toisen kisa ja erittäin mahdollinen voitto jäi siihen.

En ymmärrä, miten minulla ponin valinnassa on tällainen säkä käynyt. Olen aina suorastaan inhonnut kaikkea lämminveriravuria pienempää, ja juuri tätä ponia en vain voinut vastustaa. Tahdoin sen, minun oli kerta kaikkiaan pakko saada Lambo - ja uskomatonta mutta totta, se oli kaupan pilkkahintaan omistajan vaikeuksien vuoksi. Ratsuksi koulutettu ponivarsa muutti meille. Käytiin parit ratsukisat, todella säälittävällä menestyksellä. Päätin, että nyt tulee meidän Lambosta ravihevonen, ja olin varma, että siitä ihan kohtalainen juoksija tuleekin. Ja eipä mitä, siitä tuli A-ponimestari vuosimallia 2011.

Lamborghini TB - tarjolla jalostukseen.

Ei kommentteja: