20120601

Facebook, ht.net ja blogger, kiroan teidät!!!

On se JÄNNÄ. Kun tietää, että on edessä vähäsen hanttihommia (sivujen tekeminen & kisakalenterien päivitys & tilausluonteet), kuulostaa tosi hyvältä idealta hakea inspiraatiota ht.netistä. Jaa, westernkeskustelu, avataanpa. Jaa, myytäviä ratsuponeja, avataanpa vaikka en edes pidä poneista enkä todellakaan tahdo ratsuponia. Jaa, haukkumistopa, luetaanpa.

Ja sitten tuntuu tosi viisaalta avata facebook, kun nyt tässä kerran lueskelemaan ryhtyi. Tulee luettua jotakin, mikä ei nyt suorastaan masenna, mutta saa vähän pahalle tuulelle. Sitten avaa bloggerin ja aikoo kirjoittaa lyhyesti joko facebook-jutusta omaan blogiinsa tai niistä pirun ratsuponeista virtuaaliblogiinsa. Jos nyt nopeasti.

Sitten kyllä on pyhä tarkoitus tehdä hanttihommansa. Mutta jotenkin aikaa on ihmeellisesti hulahtanut turhiin nettisivukierroksiin kaksi tuntia ja kello on miljoona. Ja ellei se ole miljoona vielä, aikaa on JOKA TAPAUKSESSA kulunut niin paljoa ettei viitsi kesällä niin kauaa sisällä kökkiä. Sitä paitsi koirakin pitäisi lenkittää...

Joten ei pelkoa, että tänään(kään) tekisin mitään hyödyllistä.

Ei kommentteja: