20120911

Morjenstus + pikainen ragetus

Eli terve. En ole kuollut, olen vain kadonnut. Aloitin uuden elämän Helsingissä ja vaikka olenkin täällä liikkunut, on maalaiselle paljon ihmeteltävää vielä täällä iltaisin. Koneella olen käynyt tasan fb'ssa vilkaisemassa välillä. Elämässä tapahtuu niin paljon yliopiston ulkopuolellakin, että huh huh.

Sen verran huomasin eilen, että VRL omi taas kisat, hurraa hurraa hurraa VRL. Into piukassa menin katsomaan onko kaikki suurin piirtein kuten ennen. Onhan se ainakin äkkivilkaisulla, hurraa hurraa hurraa VRL! Ja sitten Suuri Oresama luo Katseensa omat kisat -sivulle... ...0 etuuspistettä. Suuri Oresama menetti Etuuspisteensä, joita oli useammassa lajissa, ja joita Suuri Oresama helli ja vaali ja rakasti enemmän kuin hevostensa ranking-pisteitä, laatispalkintoja ym krääsää.

Maailmani olisi loppunut tähän, jos tämä olisi tapahtunut vaikka vuosi sitten. Nyt ei lopu. Syy: Suuri Oresama harrastaa asioita nykyään myös siviilissä. Suuri Oresama on enemmän fb'ssa nimellään Reita kuin ht.netin foorumilla nimimerkillään Oresama. Suuri Oresama hommasi rottavauvoja, uuden tyttöystävän, uuden elämän, uuden koulun, uusia kavereita ja uuden nahkatakin. Mutta ei uusia virtuaalihevosia.

Vaikka olen tauolla, vaikka en ole lopettanut, onko niin että virtuaalinen elämäni lähenee loppuaan? Olin ennen syvästi kiinnostunut kaikesta tästä, ja nyt yhtä paljon kiehtovat viron kotiläksyt, tai vaikka tupakointi feat taskurotat Pusi, Saga ja Simba.

Ei kommentteja: