20120915

Oresaman mitätön päivitys

Tein pari Hienoa Virtuaalista Tekoa (koska olen Laihialla ts nolife). Tulokset WRJ'n kutsuihin numero 16 ja 17 on nyt julkaistu ja kokeilin lähettää niitä huvikseni VRL'n sillä vanhojen tulosten lähetyshommelilla. Ja onnistuin. (Olikin niin vaikeaa että huh huh.) Ja päivitin muutaman kutsun omien hevosten kisakalenteripäivityslistoille.

Siinä meni kaksi hanttihommaa. Vihaan hanttihommia. Ja äsken niitä oli yllättävän miellyttävä tehdä. Taukoni on ehkä ollut tarpeeksi pitkä kun tuollainenkin oli mukavaa.

WRJ inspiroi, hurraa WRJ. Mikään muu sitten ei voisi vähempää kiinnostaakaan... Mutta se nyt on ihan normaalia. Kiinnostukseni jotain yhtä juttua kohtaan on aina ollut kausittaista, uusiutuvaa ja häilyväistä.

Näemme varmaan pian kunnolla. Lupaan nimittäin järjestää joitain kisoja ennen joulua. Vähintään. Ellen masennu koneeseen kiinni niin kuin aikoinaan ja pyöriskele taas virtuaalimaailman ihmeellisessä pikselionnessa 24/7.

P.s. niin joo! Kirjoitin jokin aika sitten (lue: kauan aikaa sitten) Mêl Sereniin tarinan. Ei vitsit kun oli kivaa. Kirjoitin itse asiassa pari muutakin heti perään, mutta en ole saanut julkaistuksi vielä(kään). Mutta tämän pointti oli se, että OMG SAAN AIKAAN JOTAIN PIENTÄ.

Ei kommentteja: