20120918

Vinkukaa toki viiden minuutin talleista, kullanmurut!

Heimolla on kaksi tallia. Toisessa Heimolla on ravihevosia ja toisessa kahdeksan kouluholstia. Heimo kiinnostuu yhtäkkiä syvästi valjakkoponeista ja päättää perustaa niille oman tallin. Hän tuo yhdeksän tammaa ja neljä oria, ja kaikki mahdolliset sivut ovat kahdessa päivässä valmiina. Heimo kisaa kaksi viikkoa, ja tammoilla on kaksikymmentä sijoitusta per lärvi. Kaksi Heimon tammaa varsoo. Toisen pienokaisen Heimo pitää itse, toisen myy hyvälle kasvattajalle vanhaan kuuluisaan talliin.

Kuluu vielä kaksi viikkoa. Heimon evm-sukuisilla on kolmisenkymmentä sijoitusta per lärvi, ainoalla suvullisella kymmenen, eikä Heimoa enää kiinnosta koko talli. Heimo siis lopettaa tallinsa, onhan hänellä vielä kaksi muutakin paikkaa. Hän jättää sivut nettiin, websiin, ei merkitse hevosia kuolleeksi ja yrittää myydä suvullisen ponin. Kukaan ei kuitenkaan osta sitä, joten sekin jää roikuskelemaan Heimon sivutilalle ikuisiksi ajoiksi.

Miksi Heimoa vihataan? Hän ei kadottanut kenenkään kasvatteja, ei edes omiaan. Hän ei ostanut hevosia, ts ei luvannut kenellekään mitään aktiivisuudestaan tmv. Hän ei kadottanut myydyn varsan vanhempia, vaan jätti ne nettiin kun kiinnostus lopahti. Heimo hoiti minusta kaiken vallan täydellisesti. Ja hän itsekin oli iloinen kun sai kokeilla valjakkoponeja.

Antakaa ihmisten perustaa niitä viiden minuutin tallejaan, jotka pian kaatuvat. Koska se ei haittaa teitä millään muotoa, jos a) hevosia ei katoa ja b) teiltä ostettujen kasvattien kanssa tehdään sen verran mitä luvataankin ennen lopettamista.

NIHHHHH.

Ei kommentteja: