20130304

Myynnissä Chauncey Emmy RR

Brisesin ensimmäinen myytävä kasvatti on nyt täällä!

Chauncey Emmy RR

Hevosen nimen ja sukupuolen saa vaihtaa, jos haluaa. Uusi omistaja saa mukaan sukuselvityksen (copyiksi Oresama, kopioitu isältä & emältä) ja mittatilausluonteen.

Toivon hevosen saavan pysyvän kodin. Mieluiten möisin sen kilpailukäyttöön, mutta kisaaminenkaan ei ole pakollista, mikäli tamma muuten käyttöön pääsee. (Luonteen puolesta toimii myös harrasteheppana ja ratsastuskoululla varmaankin.)

Emä on jo lopettanut kisauransa. Sillä on yli 80 sijoitusta, ja se on valmis WRJ'n laatikseen. Tamma on mukana myös tämän kuu YLA-tilaisuudessa. Isä kilpailee vielä kauden tai kaksi, ja menee sitten YLAan ja WRJ'n laatikseen.

Tarjouksia voi jättää alle, mailiin (neovisual@veritiara.org) tai ht.netin myyntitopaan. Isä ja emä eivät ole tarjolla jalostukseen ulkopuolisille, mutta Brisesin hevosista saa myös tilausvarsoja.

(Emmyn ja sen isän sivuilla on sotkua, se johtuu mokastani. Korjaan isän sivut pikimmiten, mutta varsan sivuja en enää lähde korjaamaan, koska se on myynnissä. Teksteistä jne saa kuitenkin selvän tälläkin hetkellä.)

//edit: MYYTY

Ei kommentteja: