20130819

Kisakutsujen tallentaminen maksullisille sivuille + siitä johtuva v*tutus

Moni tallenta kisakutsujaan maksullisille sivuille, esimerkiksi omille domaineilleen. Niin Oresamakin aluksi, joten tilaa viemässä roikkuu satoja kisakutsuja. Mutta. ÄLKÄÄ tallentako niitä v*tun kutsuja sinne! Se ottaa kupoliin minua ja varmasti montaa muutakin, ja vieläpä paristakin eri syystä.

1. Kisakutsujen katoaminen.
Kukaan ei varmaan kuole siitä, että kisakutsut eivät ole IKUISIA. Mutta jos on hidas laittamaan kutsua kalenteriin, puoli vuotta (pakollinen aika pitää kutsut netissä) on aivan liian lyhyt aika. Minulla on tällä hetkellä vielä muutama heppa päivittämättä vuodesta 2011, ja vuoden 2012 kutsuja on harvoilla sivuillaan. Suurin osa on tallessa - ne, jotka on ymmärretty tallentaa ilmaispalvelimille.

2. Ne vievät tilaa
Pikku virtuaaliheppailijaa tämä tuskin haittaa, kun kyseessä on oma domain. Joopa joo, siltä se nyt tuntuu: kun järki kasvaa, kasvaa v*tutuksen aste. Miksi minä nämä tänne latasin? Nyt näitä ei viitsi poistaakaan, koska netistä poistuneet kutsut ottavat päähän itseänikin! Onnea, jos ajattelet jo noin: olet jo tehnyt Oresamat. Onnea, ellet ajattele: pian ajattelet.

3. Ne vievät tilaa, part 2
Hostilaisille ei aina muista sanoa, että nyt jumanspiidu ne kutsut ja muu kakkahöttö muualle kuin veritiara.orgiin tai kristallijumala.nettiin!! Ja mikä ei ole kiellettyä, on tottamaar sallittua. Ei voi kuin katsella vierestä ja v*tuttautua.

Jotta. Nyt ne kutsut johonkin freewebsin tapaiseen tai foorumille, HETI, NYT, VÄLITTÖMÄSTI! Ja jos laitatte foorumille, ÄLKÄÄ VAIHTAKO NIITÄ KANSIOSTA 1 KANSIOON 2 KUN TULOKSET TULEVAT: moni foorumi vaihtaa silloin kutsun osoitteenkin, ja kuka HEMMETTI niitä sitten jaksaa etsiä! (Tämä vituttaa kukaties vielä enemmän kuin kutsun katoaminen: tietää, että se on olemassa, mutta ei mitään käryä, mikä se näistä kahdestasadasta on.)

Ei kommentteja: