20151108

Hollywood Life ja Ready Set Go: ERJ-I ja KRJ-I

Elämäni toka hannovertamma, nykyinen hannomummo, ja hyljeksitty ex-laukkurini ovat nyt yhdessä käyneet näyttämässä nuoremmille hevosille ja niiden omistajille, miltä oikea hevonen oikein näyttää, tuntuu ja kuulostaa. Vanhukset menivät laatiksiin palkintoja hakemaan ja mallia näyttämään. ;)Ready Set Go It's Time To Rock
ERJ-I, KRJ-II
(Mukana marraskuun YLA:ssa)


Olen monesti miettinyt, miten tämän nimi on joskus ollut minusta hyvä idea. En keksi, miten se on mahdollista. Heppa on kuitenkin näköjään hyvä. Tamma on ollut laatisvalmis viimeiset 100 vuotta, ja nyt aloin ilmoitella sitä. ERJ:n ykköspalkinto oli positiivinen yllätys, minä kun odotin kakkosta. KRJ:n kakkonen puolestaan oli odotettavissa, ja oikein hieno palkinto! Mami on ylpeä. YLAan se vielä menee, kun ehdin ja muistan ilmoittaa. :)

**Hollywood Life
YLA1, ERJ-I, KRJ-II


Voi, miten nopeasti lapset kasvavat. Vastahan ostin Ollin! Minusta poika oli mielenkiintoinen nimen omaan siksi, että se oli ex-laukkuri. En käsitä nytkään, enkä käsittänyt silloin, miksi kuitenkin ostin juuri Ollin. Sillä on OK nimi, mutta minulla on R-Coressa kivempinimisiäkin täykkäreitä, jotka ovat evm-sukuisia, ex-laukkureita ja osa luonteeltaankin samanlaisia (eikä Ollilla edes ollut luonnetta, kun se tuli, minun laukkureillani yleensä on). Ehkä ostin hevosen siksi, että uuelta kodilta ei vaadittu YHTÄÄN mitään (koska Olli oli niin huono), ja koska halusin nostaa tähtiin hevosen, johon kukaan muu ei uskonut (ja Ollista oli kuullut sentään jo sen ex-omistaja, minun rupulaukkureistani ei kukaan) ja sitä yksinkertaisesta syystä, etten ollut itse luonut Ollia (ja siksi siihen oli luontevampaa "tutustua" kun omiin ex-laukkureihin).
No joka tapauksessa, aloitin Ollin kanssa vasta ja nyt sillä on jo noin monta hienoa palkintoa! Pallottelen vielä idealla kisata poikaa KERJ:n alaisissa, mutta saa nyt nähdä... Samoin mietiskelen, toimiiko XLA, ja mitkä siellä olivatkaan arvostelukriteerit... :) Mutta periaatteessa Olli on nyt eläkkeellä - se on vain minulle niin kauhean tärkeä, etten haluaisi sitä päästää.


Copyright:
Ollin kuva: Final Turn Gallery
Ready Set Go:n kuva: Oresama 1600-luvulla kun oli nuori


***

Marraskuun ERJ-laatikseen on ilmoitettu Erkinheimon Krokotiilinkyynel (1-p sh-t) ja Kukka Nimeltään Tähti (evm-s sh-t)
Marraskuun YLAan on ilmoitettu Ready Set Go ja Morning Memory (evm-s ph-t)
Joulukuun KRJ-laatikseen on ilmoitettu World Is rashing Down (evm-s hann-t), Señor Sweden G (kyllä, Agata Jewelin perillinen on yhä ilman palkintoa; 1-p dwb-o) ja Mielikuvituksen Tuote (evm-s sh-t)

***

Lopuksi vielä (kun aina valitan laatiksista) kehun YLAa:
1. Kiitos hyvästä joululahjasta. Ihanaa, kun saa ilmoittaa kolme heppaa tällä kertaa!
2. YLA:n "uusi" päiväkirjamerkintöjen arvostelu (joka on siis ollut olemassa jo about sata vuotta) on sata kertaa parempi kuin van sana-/ lause-/ merkintämäärän tuijottaminen.

Kiitos ja hei.

Ei kommentteja: