20151129

Marraskuun loput palkitut + joulukuun laatikset

 
Hollywood Life xx
YLA1, ERJ-I, KRJ-II, XLA-I
 

Käytiin nyt kokeilemassa sitä XLA:a vielä Ollin kanssa, ja ykkönen sieltä pläjähti arvosteluksi. Aikamoinen yllätys. Osan pisteistä saa ihan itse aina laskettua ja palkintoa voi hieman ennakoida, mutta kaiken luovemman, kuten kuvan ja tekstien, pisteyttäminen on aina tuomarista kiinni.
Olen tuota Ollia kaavaillut eläkelepoon, vaan en ikinä malta siitä päästää irti senkään vertaa. Kuten sanoin jo edellisen palkinnon saavutettuamme: katsotaan, mitä seuraavaksi keksimme.



ERJ-I, KRJ-II, YLA2


Taitaa olla aika eläkkeen, kun saatiin YLA2 tässä kuussa. Hip-hei, hurraa. En malta kuitenkaan vielä päästää tätä rouvaa haudan lepoon, koska haaveilen viimeisestä varsasta myyntiin.




ERJ-III


Ensimmäinen palkinto saatiin, jee. Kolmosta ei yleensä virtuaalimaailmassa häävinä saavutuksena pidetä, mutta tähän hetkeen se oli sopiva. En voi väittää, että Tähteen olisi panostettu yhtään tuon enempää. Paitsi kuvaan: piirsin sen ihan itse ja vaikka se on "vain" tuollainen, se vei tosi kauan ja oli vaikeaa. :) En ole (vielä) huippupiirtäjä.



ERJ-II


Sielua lämmittä tottakai aina, kun oma kasvatti, jonka suku ja lapsosetkin ovat omaa tuotosta, saa palkinnon. Siinä tuntee, että on saanut jotain aikaan. Nyt on siis palkittu myös Erkinheimojen ihkaensimmäinen kasvatti, Kroko! Tammalle on velä monta palkintoa hakematta, mutta alkuhan oli hieno: komeasti kakkospalkinnolle!



Niin kuin aina, kaikki hepat ovat tarjolla jalostukseen. Eikä Ollinkaan palkintolitanniaa tarvitse pelätä: kysy vain rohkeasti mailitse!

Joulukuussa ei ole ERJ:n laatistilaisuutta (oh shiiit), mutta KRJ:n tilaisuuteen on ilmoitettu jo porukkaa:
The World Is Crashing Down, Señor Sweden G ja Mielikuvituksen Tuote saavat kuka ties palkintoja ensi kuun puolella.



Copyright:
1. kuva (Olli):
Final Turn Gallery
2. kuva (Zimme): mä 100 vuotta sitten
3. kuva (Tähti): mä tänä vuonna
4. kuva (Kroko): Jenny K.,
Alegre

Ei kommentteja: