20151101

SLA & päiväkirjamerkinnät

SLA:n tilaisuuteen voi ilmoittaa hevosia alkaen just nyt. Minulla on monta valmista heppaa, jotka pitäisi periaatteessa ilmoittaa, mutta oikeastaan en millään haluaisikaan nyt, kun aika on koittanut. Ilmoitan varmaan silti, eihän minulla muutakaan hommaa ole...

...mutta vihaan ja rakastan SLA:n arvostelua niin paljon, etten osaa päättää, kumpaa enemmän. Vihaan lisäpisteitä. PÄIVÄKIRJAMERKINNÖILLÄ saa täydet lisäpisteet halutessaan, mitä rakastan, koska tykkään kirjoittaa. Toisaalta "päiväkirjamerkinnäksi" lasketaan mikä tahansa kakka ja niitä pitää olla vain se tietty (suuri) määrä, sisällöstä ja panostuksesta viis. Tätä vihaan syvästi.

Vaikka esim. YLA:n uusin tapa arvostella merkinnät sisältää ihan sairaasti tuomarin mielipidettä arvostelukriteerinä, mitä vihaan, ottaa se huomioon panostuksen, mitä rakastan. (Sen tiedän, että tykkään YLA:sta enemmän kuin inhoan sitä.) En itse panosta kaikkien heppojen merkintöihin samalla tavalla. Minusta on huutava vääryys, jos tämä ja tämä saavat päiväkirjoistaan samat pisteet - tai jos jälkimmäinen saa vieläpä enemmän määrän takia!

Tässäpä idea: missään ei sanota, että päiväkirjamerkintöjen pitää olla uniikkeja. Itse kirjoittamista, panostusta jne. on kyllä suosittu, muttei uniikkiutta. Periaatteessa kukaan ei kiellä minua kirjoittamasta sarjaa huisin jänniä ja panostettuja merkintöjä ja käyttämästä niitä samoja kaikilla tusinahevosillani. Sitten voisin vain päivät pitkät kirjoitella niille kivoimmille ja rakkaimmille hepoilleni. :) (En tee näin. Mutta toisaalta: miksen kokeilisi ilmoittaa SLA:n tilaisuuteen samaan aikaan kahta heppaa, joilla on identtiset päiväkirjat. Kokeilun vuoksi.)

Ei kommentteja: