20110814

Kolme hurraa-huutoa Crimsonin peitsareille! 140811

Hieno saavutus, Shock This N00b! Ori juoksi Classic Pace -lähdössä 090811 kolmanneksi, ja todella hienosti. Se hipoi omaa ennätystään, ja pysyi hienosti lähdön ajan kakkosena ennen kuin putosi kolmannelle paikalle. On sanomattakin selvää, että olen ylpeä pienestä hevosestani. (Oria ei ilmoitettu noin huonossa kunnossa noin suureen lähtöön: uusimpia startteja ja vuoden kuluessa roimasti paremmaksi hilattua ennätystä ei olla päivitetty vielä sivuille!)

Shock This N00b on tarjolla jalostukseen, ja meidän tallin peitsaritammojen kanssa siitä saa myös tilausvarsoja.

**

Muutkin peitsarit ovat menestyneet oikein hienosti aikojen kuluessa eteenpäin.

2010 kesäkuussa Hide And Seek -tamma paineli Crimson Clever -lähdössä ensimmäiseksi. Samana vuonna ja samassa kuussa Audience Killer LOOP ylitti itsensä ja juoksi hitusen ennätystään nopeammin Juvenile GP -lähdössä ja voitti koko roskan. Classic Pacessa 2010 Beauty And Stupid CH selviytyi kakkoseksi juosten erittäin upeasti voittajaa vastaan.

Myös tammat ovat tarjolla jalostukseen. Niiden varsojen nimet ovat aina muotoa Crimson Nimi.

**

Tästä olisi hyvä jatkaa. Täytyy sanoa, että aina kun onnistuu jossain erityisen hyvin, tekisi mieli vain porskuttaa eteenpäin. Kuten joku muistaa, olen kuitenkin sanonut, etteivät peitsarit olleetkaan se Minun Juttuni, vaikka yritinkin harjoitella näiden kanssa. Toisaalta, en myöskään ikinä, ikinä suostuisi luopumaan näistä.

Peitsareiden kilpailutus menee siinä sivussa ravureiden kanssa, eikä siitä ole vaivaa. Siksi minä jatkan muutaman peitsarin kanssa Crimsonissa, vaikka en aiokaan kaavailla mitään suurimittaista jalostustoimintaa. Kehotan nyt muitakin hankkimaan peitsarin. Ne eivät ole hankalia tapauksia, ja kaiken lisäksi niistä ei ole ollenkaan vaivaa. :) (Mainos: meiltä saa niitä tilausvarsoja!!)

Ei kommentteja: