20120525

Oikea raha virtuaalimaailmassa

Sitä vihataan. Oikean rahan käyttämistä ja pyytämistä virtuaalimaailmassa. Sen vihaamistakin vihataan. Sen vihaamisen vihaajia vihataan. Sitten on muutama lololololo-tyyppi, niin kuin minä, joka vain kuolaa nurkassaan eikä ole mitään mieltä koko asiasta.

Tässä on tulkintani virtuaalimaailmasta ja oikeasta rahasta.

Eivät ihmiset oikeasti vihaa sitä, että rahaa käytetään ja pyydetään, vaikka vinkuvat aiheesta ahkerasti. He vihaavat sitä, etteivät itse voi käyttää sitä (rahan puutteen tai periaatteen takia esim) JA eivät voi itse pyytää rahaa koska joko periaatteesta tai "periaatteesta" eivät käytä rahaa. (Ja jotka eivät "periaatteesta" käytä rahaa ovat niitä, joilla ei ole rahaa maksaa => kitisevät aiheesta => eivät voi menettää kasvojaan pyytämällä itse rahaa palkaksi.)

Minä olen sotkenut rahan ja virtuaalimaailman. Minulle ei ole ongelma, jos joku muu tekee niin myös, tai jos joku ei tahdo tehdä niin. Niin kauan kuin pysyvät poissa tieltäni. Minäkin pysyn poissa heidän tieltään.

Miksi en käyttäisi rahaa virtuaalimaailmaan?
1. Minulla todellakin on rahaa, mitä käyttää juuri nyt, enkä muuten oikein ostele mitään kivaa itselleni.
2. Mielummin minä heitän jollekin kaksi euroa kuin käytän kaksi tuntia luonteiden kirjoittamiseen. Tuntipalkkani on ROIMASTI parempi kuin euron tunnissa, ja näin pitäisi olla luonteita kirjoitettaessakin, jos palkka rahassa mitataan. :D

Mutta itse en ole ottanut tähän mennessä rahaa vastaan palkkana, vaikka on tarjottu. Kyseessä ei ole minkään sortin periaate, vaan vain se, ettei minulla ole mitään mitä myydä rahalla oikeasti. Luonteista tarjotaan ihan kunnon tuntipalkkaa aina välillä, mutta mielummin otan muotoonlaittoja. Minulla on jo rahaa. Ja sitä tulee lisää. Kisat eivät kuitenkaan ole muodossa eivätkä laita itse itseään muotoon, ja en jaksa yksin niin paljoa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo on niin totta. Jos itsellä ei ole varaa tai periaatteesta ei käytetä rahoja virtuaalihevosiin, suututaan ja katkeroidutaan ja aletaan haukkua muita, kun ktk-1-hevosen kuvat menivätkin euroilla ostavalle eikä sille, kuka tarjosi niistä tuontihevosta nimeltä Black Diamond ja kolmen lauseen valmennusta. Kateus on suomalaisten kansantauti.

Anna kirjoitti...

Minulla on tähän asiaan oma mielipide. No joo, käyttäkää vaan niitä rahojanne, ei se minua kiinnosta tuon taivaallista! Mutta minä en rupea sotkemaan oikean maailman rahaa virtuaalihevosiin, en vaikka olisin miljonääri! Itse olen sitä mieltä, että ei ole mitään järkeä laittaa rahaa johonkin, joka roikkuu täydellisesti ihmisten mielikuvituksen ja minun internetyhteyteni varassa. Ei ole järkeä sijoittaa niitä rahoja, joilla voisi ostaa ruokaa ja vaatteita, sellaiseen mitä ei ole olemassakaan. Sellaiseen johon tietää kyllästyvänsä jossain vaiheessa. Sellaiseen josta tuhoutuu kaikki jos koneeni kovalevyssä tulee jotain ongelmia ilmi.

Olen puhunut.