20120509

Virallinen tauko n 24.05. asti

Joku tietää, että olen parikymppinen. Joku arvelee, että en päässyt viime syksynä kouluun, kun oli kaikkea draamaa IRL. Oikeassa olette. Haen nytkin kouluun, ja luen kuin mielipuoli. Ja aivan varmasti olette nähneet, kuinka hitaasti koko virtuaaliheppailu on toiminut nyt jonkin aikaa.

Vielä parisen viikkoa, niin kaikki yliopistojen kokeet ovat ohi. Palaan niiden jälkeen. Ammattikorkeisiin pitää vielä lukea tottakai, mutta katsotaan nyt, miten virtuaaliheppojen silloin käy. :) Että tuleeko taukoa vai ei.

En palauttele kasvatteja tmv, koska tämä tauko (sekä aikaisempi epävirallinen osa että nyt viralliset 2vkoa) on loppupeleissä yhteensä lyhyt aika.

Samoin ei mua kiinnosta -rutina taitaa johtua pääsykoelukemisista. Minun pitää muistaa mm ölööttien historia, Kiinan dynastiat ja kuka oli Zeng He, ja näin tyhmältä se ei onnistu, jos ajattelee CAS-ikääntyvien liian nopeaa vanhenemista, missattua Crimsonin ravivuotta ja uusien kasvattien nimiä... Eikä minua kiinnosta mikään muukaan harrastus, sosiaalinen toiminta tai edes uuden duunin ja kämpän löytäminen Helsingistä. Ei vielä kahteen viikkoon.

En ole viitsinyt vastata maileihini taaskaan, pahoittelut. En viitsi varmaan tauon aikanakaan. En ole edes lukenut kaikkia viestejä. (Enkä ole avannut mailia kokonaiseen viikkoon ollenkaan.)

Koettakaa nyt pärjätä. :D Tulen ihan kohta!

Ei kommentteja: