20120426

Brises & inspiraatiopäivitys

Aloin rakentaa Brises-länkkäritallia. Olen saanut aikaan huimasti etusivun ja yhden lauseen tekstiä heppasivulle. Hökötys tulee nettiin kun talli on valmis, ja hevossivuja latailen sitten pikkuhiljaa.

Mikähän siinä on, että talleja pitää olla monta? Ei olisi virtuaalimaailmassa ihmeellistä, jos kaikki 500+ hevostani asuisivat yhä ja vieläkin The Finalissa, joka oli siis Joushou Gaidoun aikaisempi ilmentymä joskus 2004 alkuvuodesta. Jaoittelisin vain rotuihin. Jopa Ionic on selkeä paikka, vaikka siellä on heppa poikineen... Mutta sellainen ei toimi.

En harrastaisi virtuaaliheppoja enää, jos en olisi repinyt The Finalia heti alkuunsa. (Sen nimihän on The Final, koska sen piti olla Oresaman viimeinen talli, koota kaikki hevoset ja pysyä pystyssä ikuisesti.) Olen kertonut monesti, että innostun aina vuorotellen kaikista talleistani ja osa jää syrjään... Kuolisin, jos nyt pitäisi eväänsä räväyttää Crimsonin hevosten suuntaan, vaikka pari kuukautta sitten datasin niiden parissa ihan mielipuolisena. Haluan hoitaa nyt Yorcaa ja Brisesiä. Erityisesti Yorcaa.

Toisaalta taas The Finalin tapainen järjestys on tosi hyvä idea. Kaikki löytyisi samasta osoitteesta. Mutta minä en halua yhdistää kaikkea silti, kun pidemmälle ajattelen. Ja haluan. Ja en halua. Ja ratkaisu on edelleen Reita's, jota olen kehitellyt siitä lähtien kun siitä ensimmäisen kerran puhuin täällä.

Yksi talli ja eri osioita vai monta tallia niin kuin nyt? Reita's tarkoittaa sitä, ettei tarvitse päättää...

(Olen tällainen myös IRL. Tuleekohan minusta elokuvaohjaaja-valokuvaaja-siivooja-toimittaja-mafiapomo-työtön-viulisti-elämäntapaopiskelija-yksityisyrittäjä-palkollinen??? En muuten soita viulua.)

Ei kommentteja: