20130207

Hevosten laatuarvosteluun ilmoittamisen p***uus.

Minulla ei ole mitään ongelmaa tehdä hevosesta ns laatisvalmista. Laatisvalmis ei ole paljoa pyydetty. Muutama hassu kisa, päiväkirja kirjoittaa oikeastaan itse itsensä, yksi jäälkeläinen kotiin ja TJ-merkintä sivuille. Mutta arvonimiä ei ole kuin harvoilla ja valituilla.

1.En ikinä huomaa tilaisuuksia ajoissa. Jos tilaisuutta ei mainosteta, en ikinä huomaa, että sellainen on. Jos tilaisuutta mainostetaan, se menee täyteen ennen kuin ehdin ilmoittautua.

2. En ikinä huomaa hevosteni olevan valmiita. Jaa, olisi tilaisuus, minkähän hepan ilmoitan? Onkohan joku valmis? Jaa ei ole. Ja sillä hetkellä kun osallistujalista on täynnä, joku ratsu (ja muutaman kerran myös ravuri) mönkii esiin karsinastaan ja sanoo, että minä olisin muuten voinut mennä. Sijoituksia on neljäsataakahdeksantoista ja jokaisella yhdeksällä jälkeläiselläkin noin sataviisi plus cup-sijoitukset.

YLA on vielä helppo nakki (paitsi suokkien/puokkien osalta joskus).
Koskahan viimeksi näin KRJ'n tilaisuuden? Siis silloin kun olin aktiivinen, ts vuosi sitten ja sitä takaperin laskettuna. Eikä se, etten näe niitä, tarkoita todellakaan sitä etteikö niitä olisi kuitenkin.

Kyllä minä vielä tähän systeemin keksin. :D

Toivottaa Oresama, jolla on palkitsematta
6 KRJ-valmista,
3 KRL-valmista, (onko KRL'aa enää?)
3 WRJ-valmista,
1 SPL-valmis,
2 VSHK-valmista ja
6 YLA-valmista hevosta (joista muuten 2 on ravihevosia..).

P.S.
Kello 13:30 ilmoittauduin muuten KRJ'n alaisiin kisoihin jotka oli ilmoitettu kalenteriin vajaa tunti aikaisemmin. Helppoihin luokkiin. Kerron sitten mahduinko mukaan.

Ei kommentteja: