20130209

Oresaman haparointia länkkärimaailmassa

Kyllä tuntuu hyvältä: olen saanut jotain tehtyä oikeasti, ja siitähän on aikaa kun viimeksi oli näin. Aloitetaanpa kisalistan päivityksellä.

Kolme ensimmäistä Brisesin lännenpainotteista tammaa ovat nyt kisojensa puolesta valmiita (vähintään 80 sijoitusta per lärvi). Siksi etsiskelin uusia hevosia. Ihan uusi naama on evm-sukuinen Ame Amber, mutta toisessa tulokkaassa onkin vähän tuttua näköä.
Maybe Rainy RR, Brisesin neljäs kasvatti, orivarsa, syntyi eilen. Sen emä on juuri valmiiksi kisannut Maybe Miracle ja isä vielä kauan kisakentillä taivaltava lupaus Antique Rain. Maybe Rainy RR jää Brisesiin elämään, niin kuin kaikki muutkin kasvatit tähän asti... Koska en malta luopua niistä.
Ame Amberille on tarkoitus tuoda kaveriksi joku muu evm-sukuinen, mutta siihen asti en ole vielä päässyt.

Sitten sivujen rakentamisesta. Ennen kuin palasin, Brisesin kahdestakymmenestäyhdestä hevosesta vain kahdella oli kokonaiset sivut, mutta nyt netissä olevia hevosia on kahdeksan, tämän aamun jälkeen varmaankin yhdeksän. Itse tallin sivuja en ole jaksanut tehdä.

Kilpailuista sen verran, että kolmet WRJ't on hyväksyntää odottamassa. Pidän ne tietenkin Zurückissa. Siellä on juuri nyt myös ERJ'n alaiset, joissa on vielä tilaa osallistujalistoilla.

Ei kommentteja: