20110708

Aaaaaargh, kisafoorumi!! 080711

Mikä siinä ON, että tuo foorumi pursuaa aina, aina roskapostia? Olen laittanut siihen koodin naputeltavaksi, jottei roskapostirobottien elämä olisi niin helppoa, mutta silti niitä ylimääräisiä viestejä tulee joskus jopa kuusi päivässä.

Mainosviestit olisivat melko harmittomia, niitähän tukitaan sähköpostiinkin, eikä niitä olisi edes mitenkään paha juttu unohtaa lojumaan foorumeille vaikkapa viikoksi. Mutta kun noista muutamat eivät olekaan mitään "YOU'VE WON!!" -mainosviestejä, vaan ohjauksia sivuille, joilla on mm aikuisviihdettä.

Suurin osa harrastajista ei koskaan pengo foorumiani eikä siis löydä roskapostia, koska foorumi on tarkoitettu kisaosallistumisiin ja moni ohjautuu suoraan kutsuihin. Ei siis vakava homma. Mutta aina on niitä, jotka menevät etusivulle, ja mitä heidän pienet silmänsä näkevätkään. Välistä foorumilla todellakin on roskapostia, joka ei ole tarkoitettu lasten silmille.

Enkä minä ole ainoa foorumini kanssa tappeleva! Kun katsoin huvikseni laukkatallien kisafoorumeita, yhtä jos toistakin pommitetaan ihan samanlaisella kakalla.

Miten ihmeessä ne viestit pystyisi estämään? Jos sallin vain rekisteröityneiden kirjoittamisen, niin hupsista, pian kukaan ei viitsi osallistua kisoihin. En minäkään viitsisi, jos yhden ainoan tallin kilpailuiden vuoksi pitäisi rekisteröityä... Vaikka nykyään ymmärränkin, miksi jotkut sitä vaativat.

Voisin toki siirtää kisat tallini tiedostoihin ja julkaista ne nettisivuina, joihin vastataan mailitse. Totuus on, että siinä menee ikä ja terveys - ja sivutila. Olin joskus fiksu lapsi ja tein muutamansata KRJ'n kutsua, parisataa ERJ'n kutsua ja vähän alle tuhat muuta kutsua tallini tiedostoihin, veritiara.orgiin vuoden sisässä ja siinä meni sivutila. Ohjaan kutsuja vielä tänä päivänäkin freewebsiin, koska en tahdo poistaa kutsusivujen osoitteita. Jätän niille linkin uuteen kutsuun, jotta etsivä taas löytäisi tuloksensa...

Osaako joku suositella parempaa foorumia tai kertoa jujun, jolla roskaposteja saa edes vähennettyä? Nykyään foorumilleni voi kirjoittaa kuka vain, mutta ellei ole rekisteröitynyt, foorumi kysyy sitä mitälie-koodia, sitä sotkettua numerosarjaa.

Ei kommentteja: