20110731

Monenlaista kerskuntaa ja ylpeilyä, 310711
Ensin hoidetaan ravihevoskerskunta alta pois.

Kävin läpi kasvattilistaa kerrankin ja katsoin, miten Crimson-alkuisilla lämminveriravureilla on mennyt. Selasin niiden jälkeläisiä, ja hups - niiden jälkeläisilläkin on jälkeläisiä. Ainakin muutama. Katsokaa nyt tätäkin!
http://launiel.net/kind/ella.html
Ketkäs ne siellä emän puolella ovat sukua? Etteivät vain Crimson Revenga, Please-Please ja Funky Monkey? Moikka moikka moikka!

Entäs tämä?
http://www.veritiara.org/crimson/hevoset/kassu.html
Oma heppa omassa tallissa, koko 2-polvinen suku omia heppoja, tulee saamaan ainakin yhden varsan omaan talliin. Minun oma. Tästä tulee syntymään kolmannen polven Crimsonilainen: evm-vanhempien lisäksi sukutaulussa on vain Crimson-alkuisia heppoja. Unelmani Crimsonin kanssa on täyttymässä! Kolmas polvi menossa! Hip hurraa! Hurraa!

No mistäs kaikki lähti?
http://www.veritiara.org/crimson/hevoset/sense.html
Kumartakaa Magic Senseä, joka on ensimmäinen ravihevoseni, joka on opettanut minulle k-a-i-k-e-n virtuaalisista raveista - ja joka palkittiin (!!!!) YLA2-palkinnolla! Loistava ura, Magic Sense, olet ehdottomasti sukusi arvoinen.

***

Sitten ylpeillään xx-laukkureilla.

G1-voittaneita siitosoreja: 11
G1-voittaneita siitostammoja: 9
G2-voittajia: 11
G3-voittajia: 4

Ei tuo vanhalle tallille olisi temppu eikä mitään, mutta hyvänen aika, ei minulla kauaa ole laukkureita ollut. G1-voittajistakin (9+11=20 G1-voittajaa) kahdella on minkäänlainen sukuluokitus (toisella wanha G1, toisella uusi G2), loput ovat omia tuontejani. Olen ylpeä. Kyllä. Kiitos kysymästä.

***

Moikka moikka moikka: suokkikerskuntaa!

Saanko esitellä: MW Punasilmä - ei tarjolla jalostukseen
http://www.veritiara.org/gaidou/pupu.html
KTK II, Ch, irtoSERT x4, Class 1, ennätys 1.20,1a. Hyvin toimittu, MW Punasilmä, varsanreppana, jota kukaan muu ei huolinut. Kaiken lisäksi tytär tulee kovaa, mutta vielä vähän iskän perässä:
http://www.veritiara.org/gaidou/kaino.html

Seuraavaksi ratsusuokkikasvatti, josta olen erityisen ylpeä:
http://www.veritiara.org/erkinheimot/hevoset/nella.html
Erkinheimon Leijonella - olet ihana nimeltäsi, suvultasi, ulkonäöltäsi ja luonteeltasi. Tammalla on muutamankymmentä sijoitusta, joita en ole viitsinyt päivittää sivuille.

Uutisia!
http://www.veritiara.org/gaidou/peppe.html
Susan Puhuri eläkkeelle. Ehdottomasti tarjolla jalostukseen. Loistavan montéuran peppe teki.

Veljekset Mörkövaara - ensin esittelyssä Leijonaraita:
http://www.veritiara.org/gaidou/leo.html
ERJ-II, SLA-II, ERL-III, II-p., ei tarjolla jalostukseen. :) Ja pikkuveli saavuttaa isoveljeä palkintojen määrässä miljoonaa!
http://www.veritiara.org/gaidou/pave.html
Partajehu on palkittu irtoSERTillä ja se on juossut myös raveissa, kun joutui pienen episodin vuoksi ratsastuskieltoon piiiiiitkäksi ajaksi.

***

Jatketaan luonteilla:

67 muotoonlaittoa ei ollut näköjään mitään.
Minulle tarjottiin 80 muotoonlaittoa. Henkilökohtainen ennätykseni. Kiitos, kiitos, hän ansaitsee kyllä Prada-luonteen erikoistehostein, viidesti hiottuna ja noin kaksitoista kertaa eri ihmisillä betautettuna.

***

Että kiitos kysymästä. Juuri nyt sujuu hienosti. :)

Ei kommentteja: