20120310

Ensimmäiset kirjavat vauvat & kenttäkasvatit, 100312

Kolme eläköön-huutoa Oresamalle. Katsoin tuossa aamulla, että länkkäripainttini ja kenttäsuomenpuokkini ovat nyt jo menestyneet melko hyvin. Niin hyvin, että astutin muutaman tamman (ts varsat syntyivät tänään). Kaikki pienokaiset jäävät omaan kotiin, mutta kerron niistä kuitenkin. Valitettavasti en linkitä: projekteista toinen on vielä salainen ja toinen muotoutumisvauheessa. :)

Kenttäratsuja syntyi kaksin kappalein. Ori, joka tulee kilpailemaan aikuisena CCI/CIC5 -tasolla, on Hey-Ho Jack RR. Sen emä on Hey-Ho Pirates, jonka nimeä rakastan niin, että, köh, kierrätin sen. Iskä on Green Sparrow. Sekä vauva että vanhemmat ovat sellaista perusruunikkokamaa. Tästä tulee hyvä kisahevonen, joka ei todennäköisesti ole minulle missään vaiheessa erityinen rakkaus.

Toinen suomenpuokki on ihana tamma, Mayan Reason RR, jonka kyvyt riittävät tasolle CCI/CIC4. Iskä on Red Reason, nnnniiin suussasulavan punaruunikko ukko, että ihan itkettää. Emä onkin hopeanmusta (IHNAA!!!) tamma Maya Queen, jonka (massahtavaa) nimeä rakastan ihan mielettömästi. En aio välittää minkään valtakunnan todennäköisyyslaskelmista tämän varsan kanssa. Siitä TULEE hopeanmusta. :)

Paintteja tuli kolme. Chauncey Abin, rakkauteni, varsa Chauncey Ana RR, josta tulee varmasti tallin kruununperillinen. Kuningatartamma. Aivan ihana. Classic Angel RR on parhaiten menestyneen tammani, Classic Babyn jälkeläinen. Morning Lion RR on vähän räväkämpiluonteinen, tummemman värinen ja isin, Painted Smoken oloinen hevonen. Sen emä on Morning Memory.

Ei muuta. Olen vain ylpeä. Muhahaa. :)

Ei kommentteja: