20120312

Virtuaalitalli Yorca, 120312

Kun olisi erittäin tärkeää ja erittäin epämiellyttävää tekemistä, on luonnollista roikkua virtuaalihevosten kivuttomassa, kiinnostavassa, loputtomassa maailmassa. Ei ole normaalimpaa puuhaa kuin kirjoittaa luonnetta, kun pitäisi lukea paksua historiankirjaa yliopiston pääsykokeisiin. On ihanaa valita hevosen kuvia sen sijaan että muistelisi suomen kielen totaaliobjektia toisiin yliopiston pääsykokeisiin.

Näissä tunnelmissa on syntynyt Yorca. Sivusto ei ole vielä valmis, ja linkkien takana on tyhjää tilaa ennen kuin lataan koko roskan kerralla valmiina nettiin. Julkaisin silti yhden ainoan hevosen, jotta voisin antaa hieman esimakua suomenpuoliveristeni kotitallista, jumalattoman Reita's systeemin kolmannesta Suomessa sijaitsevasta tallista.

Virtuaalihevonen Red Reason antaa ulkopuolisten kurkistaa karsinaansa jo etukäteen.

Yorca nyt siis on mitä on. Talli. Hevosten koti. Se ei järjestä kilpailuita, koska sen touhun olen jo 2008 keskittänyt ratsupuolen osalta kokonaan Zurückiin. Se kasvattaa hevosia vain teoriassa: kasvattajaliite on Reita'sin loppuliite RR. Siellä on valmennustoimintaa vain teoriassa: "oma valmentaja Miika Rossi" aka minä kirjoittaa vain omille hevosille. Hevosenhoitajia on palkkalistoilla vain niminä, keksittyinä niminä, samoin kuin muuta henkilökuntaa. Sisällöstä tulee asiapainotteista, ei tarinatoimintaa tukevaa. Joskus esittelysivullakin lukee tyyliin "2012 - perustettu, syntyi 6 kasvattia. 2013 - keskityttiin tuontisukuisten haalimiseen, ei kasvatteja. 2014 - syntyi 9 1-polvista ja 2 2-polvista kasvattia."

Eikö inspiroi? No ei ihme, haloo, Yorca on vain Zurückin takapiha!

Ei kommentteja: