20120318

Kisaosallistumisista, 180312

Yleensä meillä on koko ajan edes muutama avoin kutsu, edes jonkin lajin kisa, johon otetaan osallistumisia vastaan. Pieniä taukoja on silloin tällöin välissä, mutta näin yleisesti ottaen. Erottelen, selvittelen, luen ja käsittelen siis ylen määrin kisaosallistumisia koko ajan, ja nyt kerron, mikä pientä mieltäni kalvaa tänään.

1. a) MIKSI osallistua vain yhteen kutsuun? Samalla maililla saa osallistua kenttäkisoihin nro 7-12, ja joku päättää haluta vain kutsuun nro 11. Helpottaisi aika KUMMASTI jos saisin joko kieltää osallistumasta, ellei osallistu kaikkiin, tai jos jokainen tajuaisi itse tehdä niin ilman kieltoa. Suurin osa tekee. Onneksi. Keksin vain yhden hyvän syyn osallistua yhteen ainoaan kutsuun (joka ei koskaan ole paketin eka tai vipa, vaan vmäisesti joku keskimmäinen, AINA). Se on mahdollisimman realistinen harrastaminen: silloin ei voi olla niitä kenttäkisoja kuutena päivänä peräkkäin. Vaikka ymmärrän syyn, sanoisin silti mielelläni, että ETSI KISASI MUUALTA, SENKIN HANKALA ASIAKAS. Mutta Zurück "saa elämiseen tarvittavat rahat" nimen omaan kisoilla, joten en sano. Kumarran niin syvään, ettei irvistys näy.

1. b) Jos pitää olla niin hankala, että osallistuu vain yhteen paketin kisoista, niin miksei ekaan tai vipaan, vaan JOKA JESSUKSEN KERTA johonkin niistä puolivälin kisoista??? Mikä vaivaa? Missä syy? Koska saa hypätä osallistujan ohitse ja ei muka huomata osallistumista? Arvatkaa, huvittaisiko tehdä niin?

2. Mikä minun silmiäni vaivaa? Tein yhdessä vaiheessa sitä, että hypin vahingossa osallistujien / osallistujan jonkun luokan osallistumisen ylitse, erityisesti kuulemma laukoissa. En todellakaan tehnyt sitä tahallani, ja koetin olla erityisen tarkka. Nyt olen tehnyt niin taas. Olen ottanut tavaksi tarkistaa osallistujalistat uudelleen = tuplatyötä, jotta niin ei kävisi, ja joskus silloin tällöin huomaan tehneeni virheitä. Optikolla käynti auttaa?

3. Kuinka vaikea on lukea osallistumisohjeita? Korjaan, jos joku osallistuu laukkoihini jotenkin näin:
3 xx-t Poni - om. Omistaja
3v xx-t Poni -om.Omistaja
3v xx-t Poni-om Omistaja
En yleensä korjaa tällaisia, jos lähtö vain IKINÄ voidaan ilman kys. osallistujaa järjestää:
3v xx-tamma Poni - om. Omistaja
3v xx Poni om. Omistaja
3 xx t - Poni - om. Omistaja
Periaatteeni on, että jos saan yhtä nappia painamalla korjattua, lisään. Samoin, jos lähtö perutaan, ellen lisää juuri sitä osallistumista. Ts aika häilyvät periaatteet. Myös jos tiedän, että osallistuja on uusi harrastaja, korjaan kahdesti hänen osallistumisensa, sitten en enää. Mutta hei, laukoissa on loppujen lopuksi helppo tehdä virheitä, pitäähän siinä käyttää "aika monta merkkiä", kuten viivaa ja pistettä ja "aika montaa lyhennettä" kuten xx ja t ja om.
Mutta mites perusperusperus kouluosallistumiset? Kun muoto on yleensä jompi kumpi näistä KAIKISSA kisoissa
Ratsastaja (VRL) - Ratsu VH
Ratsastaja (VRL) - Ratsu VH<*br>
Kuinka joku saa osallistuttua silloin väärin? Tagimokat ymmärrän, ja naputteluvirheet, mutta kuinka joku pystyy ryssimään tuon - ja vieläpä monesti?

4. Entä miksei lukutaito riitä rajoituksiin?
- 3 hevosta per lähtö per omistaja -sääntö tarkoittaa siis ihan kirjaimellisesti JUURI tuota. Se pätee myös silloin, jos osallistuja ilmoittaa ensin 3 hevosta ja sitten vielä 2 hevosta lisää samaan lähtöön, eli kahta viimeistä ei hyväksytä. Ei, vaikka olisivat eri viestissä. Ei, vaikka asuisivat eri tallilla. Ei, vaikka Sanna-Johannes omistaisikin puolet niistä. Kolme. Vain kolme hevosta lähtöön. Kolme. 3. III.

Ei kommentteja: