20100608

TJ: Sayonara Suckers PA 080610
Tarjolla jalostukseen on Sayonara Suckers PA yhtäjaksoisesti siihen saakka, että se täyttää viisi vuotta. Viiden vanhana "Joona" ruunataan, oli sillä varsoja tai ei. Yksikään Joonan varsoista ei jää kotiin, koska tämä ori oli harjoitushevonen ja nyt sen kanssa asioita opeteltuani käytän jalostukseen vain itse tuomiani hevosia ja itse luomiani sukulinjoja.

Sayonara Suckers PA
- Voittoprosentti tasan 50%!
- Sijoitusprosentti tasan 90&!
- Statistiikka: 10: 5-1-1-0(-2)
- Voittosumma 398 000 ve
- Saavutukset: G1-voitto

Joona on kiltti ja kultainen ori, ja sen kommelluksia pääsee seuraamaan vaikka sen omasta blogista. Jos luonne tältä pojalta periytyy varsalle, pikkuinen on varmasti kiva kaveri ja kova kilpakonkari. Joona on pitkäsukuinen, mutta en estä sen käyttöä lyhytsukuisillekaan tammoille.

Tammalle ainoa vaatimus on, että se on tarpeeksi vanha kantaakseen ja varsoakseen oman pienokaisensa. Itse varsan suhteen ainoa ehto on, että sen sivut ilmoitetaan minulle ihmisten ajoissa (viimeistään yhden CAS-vuoden sisällä syntymästä), koska muuten emme Joonan kanssa tunnusta pikkuvauvaa tämän orin jälkeläiseksi.

Joonasta saa ehdottomasti kysyä lisää joko kommentissa tai mailitse. Jos olet jo tehnyt myönteisen päätöksen, älä unohda näyttää meille tammaasi. 90% todennäköisyydellä vastaus on kyllä, mutta haluamme silti nähdä Joonan kaikki heilat myös etukäteen!

Ei kommentteja: