20120104

Crimson Kyoto, C.L. Müllers memorialin voittaja & muita suurkisajuttuja, 040111

Crimsonin 1-polvinen kasvatti, 5-vuotias Crimson Kyoto voitti ensimmäisen arvokkaamman kilpailunsa. Ruotsin C.L. Müllerin muistolähdössä se kiskoi kärryjään hipoen omaa ennätystään, joka on 1.13,2.

Kotiin Suomeen lähdettiin parin päivän huilin jälkeen hyvillä mielin ja 400 000 virtuaalikruunua rikkaampina.

Mukaan lähtöön meidän tallilta oli valittu myös evm-sukuinen tamma Hot Like Mexico ja 1-polvinen ori Crimson Japan. Orin lähtö meni vähän mönkään, mutta Hot Like Mexico paransi ennätystään ja kiri suhteellisen kevyen näköisesti kolmossijalle. Viisivuotiaalle Crimson Japanillekin lähtö oli hyvää harjoitusta, ja tulevaisuudessa meno onkin aivan varmasti parempaa myös suurissa ja jännittävissä lähdöissä.

**

Ruotsin lämminveristen montémestaruusfinaalitkin menivät Crimsonin osalta aika nätisti. Voittoa ei saavutettu, mutta kaksi finaaliin valittua montératsumme sijoittui rahasijoille. Konkari Maniac In Action juoksi huonosta startistaan huolimatta viidenneksi. Crimson Cat Slap, jota en itse pitänyt edes erityisen valmiina suurkisoihin, yllätti kaikki ponkimalla sinnikkäästi nelossijalle. Flirt!, johon uskoin kovasti, valitettavasti mokasi koko kilpailunsa alusta loppuun.

**

Nuorten hevosten mestaruussarjassa oli meiltä valittuna Crimson Pride, Crimson Solo Song, Guitar Solo Time ja Crimson Tangocat. Pride selviytyi kuutossijalle tehden ihan omantasoisensa juoksun, mutta muulla porukalla ei mennyt aivan yhtä hyvin.

Ei kommentteja: