20120104

Jos minä kuolen, 040111

Joskus on tullut kauheita uutisia vastaan. Se ja se on kuollut. Nuoria tai erittäin nuoria ihmisiä, virtuaaliharrastajia, jotka tunnen vain nimimerkiltä. Jotkut tuntevat oikeasti, ja ymmärrettävästi loukkaantuvat, kun ihmiset alkavat kyselemään, että mitenkäs virtuaaliheppojen käy, saako ne ottaa. Joku sanoo, että tahditonta. Joku sanoo, että ei saa, se on vieläkin pöllimistä. Joku sanoo, että tottakai, ainakin omat kasvatit voi ottaa, ihan sama.

Näin viime yönä unen, että kuolin. Ensin se uni pyöri normaalien asioiden ympärillä: miten perheeni käy, minne koirani joutuu, kuka soittaa ystävilleni, kuka vaivautuu itkemään, kuka tulisi hautajaisiini. Sitten alitajuntani nosti esiin niinkin vähäpätöisen asian kuin virtuaalihevoset. Unimaailmassani säikähdin ihan kohtuuttomasti sitä, että miten hevosteni käy, onko kaikki työ ollut turhaa. Tämän takia kirjoitan.

Älkää loukkaantuko tästä, olkaa hyvät - ja jos oikeasti kävisi jotain, älkää myöskään pöllikö Ahgata Jeweliä haudasta. :)

****

Tässä on Oresaman testamentti virtuaalihevosista.

1.1. Omat kasvattinsa saa ottaa, paitsi nämä poikkeukset, joita rakastan niin paljon että niiden on ehdottomasti kuoltava kanssani.
- Barkensten Weich
- Berry Rox
- Derek Demo
- Mörkövaaran Partajehu
- Mörkövaaran Leijonaraita
- Qiana Ring xx
- Get Addicted Mosh
1.2. Omat tuontinsa saa ottaa, mutta kuolleita ei saa herättää.
1.3. 2 IRL-vuotta tai alle sitten syntyneet oman hevosensa jälkeläiset saa ottaa

2.1. 2-polvisia ja lyhyempisukuisia laukkahevosia ei saa ottaa, ellei kohta 1.3. täyty.

3.1. Ravihevoset pitää ehdottomasti hoitaa uusiin koteihin, se on tärkeintä!
3.2. Crimson-alkuisiin on etuosto-oikeus niillä ravitalleilla, joista pidän erityisesti. Ne ovat niitä vähän vanhempia talleja, joille olen itse aikoinani myynyt helposti, tai joilta olen ostanut hevosen. (Savitaival, Kind Trotters, Demon Trotters jne)
3.3. Magic Senseä, Derek Demoa, How To Lovea, GO Jokea, Please-Pleasea, Funky Monkeyta ja USA Goes PUNKia ei saa pölliä! Niille pitää tehdä muistosivut, kuolevat samalla kun minä.
3.4. POIKKEUS: jos joku ottaa koko Crimsonin itselleen, hän päättää mahd kasvattajille annettavista ja myytävistä, PAITSI kohdan 3.3. hevosista.

4.1. Erkinheimot saa ottaa
4.2. Erkinheimon-alkuisiin on etuosto-oikeus niillä ravitalleilla, joista pidän erityisesti. Ne ovat niitä vähän vanhempia talleja, joille olen itse aikoinani myynyt helposti, tai joilta olen ostanut hevosen. (Savitaival, Kind Trotters, Demon Trotters jne)
4.3. MW Punasilmää ei saa pölliä! Sille pitää tehdä muistosivut, kuolee samalla kun minä!
4.4. Lamborghini TB'lle pitää etsiä maailman paras koti tai se pitää tappaa.
4.5. POIKKEUS: jos joku ottaa koko Erkinheimot itselleen, hän päättää mahd kasvattajille annettavista ja myytävistä, PAITSI Punasilmästä.

5.1. Ratsut ottaa se, joka ekana varaa ja hoitaa VALMIIT SIVUT (= tiedot, luonne, kisakalenterin kopiointi, KAIKKI) varaamalleen kahden päivän aikana siitä, kun huusi että sejase MULLE. :D Tässä ei ole porsaanreikää: MW Punasilmää ei lasketa ratsuihin!
5.2. Kuolleita hevosia ei saa herättää henkiin!

6.1. Hevosia, joilla ei ole sivuja netissä, kohdellaan myyntiasioissa niin kuin muitakin.
6.2. Niiden tietoja saa keksiä itse sen lisäksi mitä netistä löytyy
6.3. Kaikki tekstit saa kopioida hevosten mukaan & minun ottamat kuvat myös. Niitä ei saa laittaa muille hevosille.
6.4. Muiden minulle myymän materiaalin saa kopioida tekijöiden luvalla. Koskee myös ulkoasuja.
6.5. Minulta ostettuja / minun lahjoittamiani luonteita kohdellaan niin kuin ennenkin. NIITÄ saa antaa, ostaa ja myydä edelleen.

7.1. En tunne ketään virtuaaliharrastajaa niin hyvin, että hän ilmoittaisi, että nyt se Oresama otti ja kuoli. Odottakaa rauhassa hevosenpöllintäpippaloja. Kyllä te sitten tiedätte, kun ihan oikea henkilö ilmoittaa asian. :DDD

Ei kommentteja: