20120121

Esittelyssä Carmen ja Draco, 210112

Joulukuussa meille Crimsoniin syntyi kaksi pientä melkein peräjälkeen. Toinen putkahti maailmaan uudenvuodenaattona, toinen vähän aikaisemmin, jouluaattona. Näistä piti tulla ihan perusjuoksijoita, mutta kummassakin on Sitä Jotain. Crimson Ninji, Crimson Marilyn ja Crimson Capulet ovat saaneet seuraa suosikkihevosinani. Nyt minulla on viisi lemppariravuria.

**

Crimson Carmencita eli Carmen on hurmaava! Palvon sitä, sen nimeä, varsinkin luonnetta, sen sukua ja maata sen pikkuruisten kavioiden alla. Se on täydellinen hevonen! Kunhan se vielä kilpailee itsensä huipulle vähän vanhempana, on se muidenkin mielestä erittän hyvä ellei täydellinen. :)

Carmenin tuleva sulho, toinen muruni on herra Crimson Dragomir. Senkin luonne on niin loistavan liioiteltu, että en voi kuin rakastaa sitä. Nimeä on minulle jo ehditty morkkaamaan, mutta omasta mielestä tuo on l-o-i-s-t-a-v-a! ("Kumma ku et laittanu Crimson Brutskibabutski...") Vanhemmat myös kivoja, isäkin aivan rakastettava, vaikka yleensä vain omat orit kelpaavat meikäläisen tammoille.

***

Olen nyt jo suunnitellut pariskunnan jälkeläisille ja vielä niidenkin jälkeläisille nimiä ja luonteenpiirteitä... :D Nämä ovat maailman parhaat virtuaaliravurit!

Ei kommentteja: