20120121

Suurlähdöissä pärjänneitä, 210112

Crimsonissa ja Erkinheimoissa on taas bileet pystyssä. Ruotsin puolelta raahattiin mukaan kunniakirjoja ja rahoja aika lailla, ja nyt ne on oikeille paikoilleen sijoitettu, kun taas kerran matkalaukut purettiin. Nyt samalla kun mietitään, mitkä hevoset lähtevät ensikuuksi ruotsiin kilpailemaan, on aika onnitella juuri kotiutuneita hevosia.

Suurin sankarimme on Erkinheimon vanha kunnon Hätävampyrisaatio, joka juoksi voittajaksi kahdessa suurlähdössä. Kallblodserien final ja Montéserien final -lähdöissä ori kaahasi menemään sellaista tahtia, että paransi hieman sekä monté- että kärrylähtöennätystään. Hyvä poika! Talli- ja tarhakamu Laadukas Rikollinen kiri urheasti kakkoseksi ja ylitti maalilinjan hitusen Hätävampyrisaation jälkeen.

Stayercuppen final -lähdössä kunnostautui Crimson Moneymonster. Kovien palkintorahojen lisäksi aikuistunut ikivauvamme sai arvonimen Januaristayern 2012.

Muita voittoja ei tullut, mutta muutamat muut juoksivat silti myös todenna hienosti! Nuorista lämpöisistä Crimson Carmencita sijoittui toiseksi Unghästserien Final -lähdössä, ja palkintosijoille ponki myös Crimson Dragomir.

Vanhemmista hevosista Crimson Moneymonstern varsa Crimson Moneyman jaksoi juosta kakkoseksi Silverdivisionassa. Se on hieno saavutus nelivuotiaalta. Hienoimmassa lähdössä, Gulddivisionassa ei niin hienosti meidän hevosilla mennyt, mutta GO Joke ja Funky Monkey pääsivät edes rahasijoille.

Monéserien finalissa joka ainoa mukaan valittu hevosemme sai myös rahaa tililleen. Maniac In Actionin ja Crimson Cat Slapin sijoitus oli melko vaatimaton, mutta konkaritamma Flirt! sijoittui toiseksi. Hienosti juostu.

Ei kommentteja: