20130521

Osallistuminen yhteen kisaan koko kutsusarjasta + yhteen luokkaan luokkasarjasta

On niin kätevää, kun yhdellä maililla voi osallistua vaikka viiteen tai kymmeneen kisaan. Kisanjärjestäjänäkin on helppoa, kun täytyy pitää vain yhtä osallistujalistaa / kutsusarja. Silti jokaisessa sarjassa tulee olla mahdollisuus osallistua vain yhteen kisaan kerrallaan...

...se on teoriassa kivaa. Käytännössä se on ahterista, sillä aina joku osallistuu vain yhteen hemmetin kutsuun kerrallaan, ja Hänen takiaan täytyy tehdä oma lista, tai muistaa vaihtaa Hänet viimeisen osallistujan tilalle siinä yhdessä ainoassa hemmetin kutsussa tuloksia arvottaessa. Ja jos Häntä ei muistakaan vaihtaa sinne ja tulokset arpoo jo, sitten kisanjärjestäjä on epäreilu Hänen ja oman huonomuistisuutensa vuoksi, koska arpoo uudelleen.

Kuulkaa, te yksittäisten kutsujen ystävät (/kiusantekijät)! Valistakaa Oresamaa. Miksi teette sellaista? Ehkä Oresama ei vihaa joka ainoaa teistä, mikäli joku selittää, ja Oresama ymmärtää. Ehkä Oresama ei heti hylkää teitä pienimmästäkin virheestä vain päästäkseen lisätyöstä.

***

Ja entä sitten se porukka, joka osallistumismuoto /-tapa on tällainen:

Luokat 1 (110cm) ja  3 (120cm)
Heppa A
Heppa B

Luokat 2 (110cm) ja 4 (120cm)
Heppa C
Heppa D

Miksi? Miksi???? Miksi!!! Miksei A ja B mene luokkiin 1 ja 2, ja B ja C luokkiin 3 ja 4? Joo. Kaikki taitavat olla samantasoisia (120cm hyppääviä), mutta silti. Miksei kutsusarjassa ERJ001-010 A ja B luokkiin 1 ja 2 ja sarjassa ERJ011-020 luokkiin 3 ja 4?

***

Parhautta on, kun joku jurpo ottaa ja osallistuu yhdellä, YHDELLÄ konilla vain yhteen kutsuun, vain yhteen luokkaan. Että tekee mieli tintata! Onneksi virtuaalihevoset eivät ole kontaktilaji. :DD

Nyt joku sanoo, että miksi järjestää kisoja, kun ottaa kupoliin, joten vastataan heti. Siksi, että se on kivaa puuhaa siihen asti, kunnes Hän saapuu ja osallistuu ainoalla Hevosellaan yhteen kutsuun yhteen luokkaan. Ja on se hauskaa itse asiassa silloinkin, varsinkin jos voi jonkin tekosyyn varjolla hylätä ratsastajan. Jos joku lisää br-tagin osallistumiseen, en yleensä hylkää sen takia. Silloin hylkään, jos kyseessä on Hän ja ainoa Hevonen. Tai jos muuten vain on hermo kireällä.

//edit 22.05:
Koska teksti on ilmeisesti epäselvä, selvennetäänpä tähän:
- Hylkään aina herkästi virheistä (koskee siis KAIKKIA osallistujia)
- Joskus on tylsää ja korjaan br-tageja osallistumisista (jälleen koskee KAIKKIA osallistujia)
- Jos hylkään jonkun yksittäisen, en hyväksy muitakaan (hylkään VAIN esim br-tagista / sellaisista mokista, en sähköpostin tekemistä virheistä, esim liian monesta enterinlyönnistä. Vaikka sekin taitaa olla sääntöjen mukaista??)
- Yksittäiseen kutsuun osallistunut pääsee mukaan, jos osallistumismuoto on oikea ja jos kutsussa on tilaa (ja pääsee mukaan vaikka maili olisi lisännyt/vähentänyt päikseen niitä enter-lyöntejä)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En käsitä suurinta osaa ajattelutavastasi, mutta nyt meni yli pikkumaisuuksista ruikuttaminen. Onko tullut mieleen ajatella välillä muitakin kuin omaa napaasi? Kaikki eivät omista hirveää liutaa hevosia vaan vaikkapa juuri sen yhden hevosen jolla sitten huono-onnisesti menee osallistumaan juuri sinun kisoihin juuri sinä siunattuna päivänä, kun päätät heittäytyä kettumaiseksi. Minkä takia tällaisia ihmisiä saa olla ja sallitaanko tuollainen toiminta esim alaisia kisoja järjesteässä? Juu ei kukaan siitä tiedä mitä sinä keplottelet itseksesi, mutta yleispätevästi haluaisin tietää onko tuollainen sallittua?
Kaikki eivät halua kisauttaa hevosiaan kehäraakeiksi, puhkikulutetuiksi monen päivän kisarupeamilla vaan osallistuvat vain siihen tiettyyn kutsuun tai tiettyyn luokkaan tai tiettyyn siihen tähän ja tohon!
Onko nyt joku tullut sinulle tästä valittamaan ja nyt harmittaa ja täytyy olla selittelemässä tekemisiään, sekä oikeuttamassa omia tekemisiään? Nyt palaa kiinni ja alkaa riittää tämä nykyihmisten itseriittoisuus. Näkeehän sen jo nimimerkistä ja yleisestä käytöksestä, mikä teitä vaivaa, kun ei voi vain tulla toimeen normaalien ihmisten kanssa vaikka itse ollaan muka niin jotain ihmeellistä?! Olisittekin niin olisi aivan oikeutettua, mutta nämä itseään suurentelevat ovat yleensäkkin näitä tiedostettavasti ala-arvoisesti käyttäytyviä ihmisiä jotka sietäisivät saada selkäänsä.

Puoliksi Paprika kirjoitti...

Koska tunnun olemaan liian hidas kommenttien lukija ja hyväksyjä, keskustelu ehti siirtyä tänne:

http://forum.hevostalli.net/read.php?f=12&i=2090545&t=2090545