20130507

The Final - yksi Oresaman hulluuskohtauksista virtuaalimaailmassa

Koskahan perustin tallin nimeltä The Final? Se oli ennen Joushou Gaidouta, ja Josuhou Gaidou oli ennen Crimsonia, joka perustettiin 2008. Ja The Final toimi kauan, siis oikeasti kauan.

Minulla oli useita virtuaalitalleja. Ennen The Finalia omistin Kisatalli Mishan, Ravitalli GO:n (ex Ravitalli De Que), puolet nvh- ja selle francais -siittolasta, jonka nimeä en muista, ja neljäsosan länkkäritallista nimeltään MW. Minulla oli myös n 20 yksityishevosta. Perustelin myös mm tuontitalleja jne, ja jokaisella tallillani oli teema. Ei mikään rodun tai painotuslajin mukaan valittu teema, niin kuin nyt, vaan ihan toisenlainen. Eräs tallini, jonka nimeä en muista, oli teemaltaan meri, rt GO oli menevä kesäinen ravitalli, sitä ennen De Que hopeinen melkein taivaaseen sijoittuva, Misha oli kuin pikni-eväskori jne.

Sitten, ihan ykskaks, kyllästyin. Päätin, että veisin kaikki hevoseni, siis ihan kaikki, kisatalli Mishaan. Sen nimi vain tuntui lapselliselta silloin (nykyään jopa pidän siitä). Vaihdoin Mishan nimen The Finaliksi, sillä The Finalin piti olla viimeinen, ainoa, kaiken kattava jättitalli. Siellä asui muutama sata hevosta - kaikki hevoseni vauvasta vaariin, suokkiravurista kouluholstiin.

No, tunnettehan te minut, arvoisat lukijat. Minulla on nytkin Erkinheimot, Crimson, Yorca, Brises, Zurück, ja vielä muitakin. The Final ei vain sovi minulle. Välillä jokin talli kiinnostaa, välillä ei, ja minulle parasta näyttää olevan usean pienen tallin pyörittäminen. Saan vaihtelua. Nyt Crimson ei kiinnosta minua, ja olen puuhaillut pari viikkoa Yorcan ja kestosuosikkini Zurückin ympärillä. Sitä ennen touhasin hiki hatussa Brisesin kanssa. Sitä ennen ei kiinnostanut mikään, vaan elin IRL-elämää kovalla vauhdilla.

The Final siis alkoi horjua, ja vääjäämättä ajoin sen alas. Sen tilalle tuli Joushou Gaidou, jossa oli kaikenlaisia hevosia. JG'n rinnalle tuli Shiawase, joka oli IHAN samanlainen kuin JG, mutta jonka perustin, koska sain halvalla ihanan leiskan. Se oli pystyssä ehkä kaksi kuukautta, ja järjestin siellä parit kisat. Sitten tuli Zurück, tosirakkauteni, elämäni, lempipaikkani netin syövereissä. Kun ravihevosten määrä lisääntyi, perustin Crimsonin, jota rakastan myös. Joushou Gaidoun hevosporukka alkoi olla aika köyhää, joten siirsin näppärästi kouluholstit Visualizmiin (ja ikuisuusprojektini on siirtää ne nyt Zurückiin, koska en tee mitään kahdella tallilla Saksassa) ja muutin JG'n Erkinheimoiksi suomenhevosille. Vasta myöhemmin kiinnostuin suomenpuokeista (Yorca), länkkäreistä (Brises) ja laukkureista (R-Core).

Huomasiko joku, että olen taas alkutilanteessa? Kt Misha = JG ja Shiawase = Zurück ja Yorca (ja kuoleva Visualizm). GO = Crimson. Plus muut, jotka tulivat myöhemmin. Tilanne ei ole minusta huono, vaan mahtava. Juuri näin haluankin harrastaa, ja taisin Kt Finalinkin perustaa vain yhteisön paineesta.

Ei kommentteja: