20110206

Lisää laukkatuonteja, 060211

CAS-vuoden alkupuolella uskallan tuoda vielä reippaasti lisää tuonteja koettamaan maiden-lähtöä, mikäli ne viikon-kaksi vanhemmat tuonnit ovat menestyneet hyvin. Nyt olenkin erittäin tyytyväinen tämän vuoden laukkatuontien menestykseen.

Sprinttereitä toin aluksi kolme: Spidermonkeyn, Manhattan Hotmanin ja SOS In Radion. Niistä ensimmäisenä ja viimeisenä mainitut ovat kamppailleet itsensä maidenin läpi ihan yhdellä ja kahdella yrittämällä, joten toin niille kavereita. Kaksi tammatuontia, Lady Lovelie ja Zombie Dance yrittävät nyt Manhattan Hotmanin kanssa kovasti.

Semistayereilla menee hieman heikommin. Swansongin, Mafia Princessin ja Aurora Boreailsin porukasta maidenin on läpäissyt vain Swansong, ja sen tilalle yrittämään toin orin, jonka nimi on Sudden Death.

Stayereistäni taas olen hieman ylpeämpi. Yuppiedom ja Red Reason yrittävät vielä pari kertaa maidenia, mutta Sonnet pääsi heti läpi. Samoin ensimmäisellä yrittämällä onnistui Sonnetin tilalle tuotu tamma Fame Kills, joten toin perään heti uuden neidin, jota kutsutaan nimellä Hey-Hello Sexy.

Valitettavasti ei laukkatallillakaan aina voittoa juhlita. Uusien heppojen tullessa potkin pois melkein saman verran vanhoja ja huonoja. Koska ne olivat varsattomia tuonteja, en säästänyt niiden muistosivuille kuin vain perustiedot, ja otin luonteetkin julmasti uusiokäyttöön. Kuolon kohtasi myös viime CAS-vuoden ehdoton suosikkini, tamma Oh My Juliet. Kaikkien hävittämiseen oli syy sama: surkeat voitto- ja sijoitusprosentit.

CAS-XIX
Vuoden alussa hevosia oli siis 18.
Poistumaan joutui tänä vuonna tähän mennessä 7
Uusia tuli tänä vuonna tähän mennessä 14
Varsoja syntyy tänä vuonna 1
Hevoskantani siis on kasvamaan päin, mikä on pelkästään hieno asia. Laukkaratsun pito vaatii vain murto-osan siitä ajasta, jonka esim kouluratsun hoitaminen ottaa.

Ei kommentteja: