20100709

Nordic Dream Meeting + ravitaustaa 090710
Niin. Elvistelinkin jo tuossa viime postauksessa, että minun, mtättömän Oresaman hevosia osallistuu NDM-karsintoihin. Nyt huomasin Dancing Milen (1. alkukarsinta) tulosten tulleen - ja hups, niin vain menivät molemmat orini nätisti Fantasy Mileen toinen sijoittuen komeasti toiseksi. Tamma ei niinkään pärjännyt, mutta sen kanssa on vielä monta mahdollisuutta, enkä siltä ihan niin kovaa tulosta odotakaan kuin oreilta, varsinkin vanhemmalta pojalta.

Minun NDM-kopukoitani on siis olemassa yhteensä kolme, ja nyt tahtoisin esitellä heidät lyhyesti. Magic Sense on teille aiakin jo tuttua kauraa, mutta koetan pysyä pääasioissa. :)

13v o
Magic Sense (1.11,9ke, 1.10,4ake, 1.11,3akp, voittosumma 102 610 virtuaalieuroa)
Ensimmäinen ravihevoseni, ehdoton suosikkini. Sijoittui Money Maker Memorial -finaalissa kolmanneksi. Sensellä on yhteensä neljä varsaa, ja suunnitteilla on vielä kaksi. Yksi varsoista on kotona, mutta sille ei enempää jälkikasvua ole luvassa. Toinen varsa tulevista jää myös kotiin, ja toivon hartaasti sen olevan tamma. Toinen myydään - ja sitä voi varailla jo nyt!

7v o USA Goes PUNK (1.12,9aly, 1.11,8ke 1.10,0akex, voittosumma 64 500 virtuaalieuroa)
Kun Crimsonia perustettiin, USA Goes PUNK maahantuotiin ensimmäisenä. Se on ainakin vielä täysin tuntematon evm-sukuinen ori, jolla on muutamia varsoja. Tulevaisuudennäkymät juoksu-uran jälkeen ovat vain eläkettä: todennäköisesti Punkista ei tule enää varsoja. Se on yksi Crimsonin kantaoreista. Menestynein jälkeläinen on komea Demon Trottersin Crimson Frosty!

8v t Please-Please (1.12,0ke, 1.11,3ake, voittosumma 45 510 virtuaalieuroa)
Taas tuntemattomaksi jäänyt evm-sukuinen juoksija, jonka maahantuomisen ainoa tarkoitus alu perin oli tuottaa uusia, tuoreita varsoja virtuaalimaailmaan. Crimson Frosty on tämän ensimmäinen jälkeläinen, ja sen(kin) suorituksista päätellen ainakin siitostamman vikaa Liisassa todella on. Kyllä se kovasti on juossutkin, ja olen hämmästynyt huomatessani, että minähän ihan rakastan tammaa virtuaalihevosen tasolla.

Nämä kolme sankariani lähtevät siis koettamaan onneaan. Ne eivät todellakaan ansaitse paikkaansa siellä Hienojen Hevosten ja Upeiden Kasvattajien seassa, mutta silti hehkun ylpeyttä. Minun hevoseni. Suurissa kilpailuissa. Ensimmäistä kertaa, ja ihan oikeasti! Tarkoittaakohan se, että olen saanut jotain aikaan virtuaalimaailmassa?

Siitä päästäänkin hyvin päivän toiseen aiheeseen - minun vaatimattomaan virtuaaliravitaustaani ja jatkuvaan alemmuuskompleksiini. Otan ihan oikeaa, IRL-elämän stressiä virtuaalihevosista, koska pelkään tekeväni väärin. Olen ollut ravimaailmassa irtuaalipuolella vasta Magic Sensestä asti, toisinsanoen vuodesta 2003 ja pelkään jatkuvasti, etten ole oppnut vieläkään kaikkia sanomattomia sääntöjä, ja teen jotain aivan kamalaa. Suosikkihevostani Magic Senseä pelkään kaikista eniten!

No mitä täällä muka voi tehdä? Kun painaa delete, sivun saa poistettua ikuisiksi ajoiksi, ja niin edelleen.Kuinka täällä voi mokata? No, minäpä kerron: käyttämällä Magic Senseä väärien tammojen astuttamiseen. En ole ollut täällä Rockefeller-orin aikoina, enkä todellakaan tiedä, MIKSI se on asemansa ansainnut, mutta onpas vain, ja se sattuu olemaan S
ensen vaari. Vieläkään en tiedä, miten se hevoseni sukuun oikeasti vaikuttaa. Paheksutaanko liikaa jalostuskäyttöä, ja kuinka paljon on liikaa? Onko rikos olla käyttämättä Senseä jalostukseen enempää? Voinko astuttaa sillä sellaisia tammoja, jotka ovat täysin omista, upouusista (2008 =>) sukulinjoistani? Ja niin edelleen, kysymyksiä on tuhansia, mutta ei niistä voi julkisesti puhua. Minäkin pitäisin uunona harrastajaa, joka ei tiedä, mitä hevosellaan voi tehdä!

Ei kommentteja: