20100708

Star Monkey & Magic Sense 080710

Oman postauksen ehdottomasti ansaitsee Star Monkey. Kuten joka ikinen tarpeeksi kauan paikallaan kuuntelemista varten pysynyt on saanut tietää, se on kesäkuun 2010 lämminveriori, Apinavaaran kasvatti ja kolmen ihmisen ravikimppa. Kasvattaja Lokki piti yhden osan, minä harkitsin vuorokausia ennen kuin tarjosin toisesta ja pian oli Pokerikin mukana. Kaikki tapahtui ht.netissä - ja sai minut ajattelemaan ensimmäistä ravihevostani, Magic Senseä.

Magic Sense tuli ensin mieleen vain sukunsa vuoksi. Rockefeller. Tarvitseeko muuta sanoa? Ostin Sensen aikoinaan Haapalasta, ja ihmettelen suuresti, kuinka sellainen hevonen oikeasti viitsittiin antaa minunlaiselleni tunarille. En osannut mitään. Itse olisin sanonut, että ei kiitos, et ansaitse Magic Senseä, mutta niinpä minä vain sain orin itselleni.

Star Monkeyn ja Magic Sensen tapauksessa on muutakin yhteistä, nimittäin oma fiilikseni. En innostu helposti edes IRL-elämän jutuista, mutta nyt olen ollut samanlaisessa lapsenomaisessa innostuksessa Star Monkeystä tarjottuani aina tähän päivään, kuin silloin kun ostin Magic Sensen. Yhtä jänniä juttuja IRL-elämän puolelta ovat esimerkiksi v 2008 lukioon siirtymiseni ja samana vuonna ensimmäisen ikioman valmennettavan ravihevosen saaminen. Tällaisina hetkinä sitä muistaa, minkä takia viitsii harrastaa jotain niinkin nörttimäistä, kuin virtuaalihevoset.

Jotta en pääsisi helpolla, haen Magic Senselle ja Star Monkeylle vertailukohdan ratsumaailmastakin. Samanlainen tunne liittyy erääseen Barkensten Weich -nimiseen oriin. Edelleenkään tähän ei ole järjellistä selitystä - keskivertohevonen, samat massanimet sukutauluissa, tylsät kuvat ja niin edelleen - mutta silti minä vain pidän Barkensten Weich -orista ylitse muiden. Itse asiassa koko holsteinkasvatus Visualizmissa lähti vain tämän orin vuoksi. Nyt luon hulluna uusia, ihan omia sukulinjoja, koska tahdon ehdottomasti Barkensten Weichin kahdelle jälkeläiselle aivan uudet puolisot varsoja varten.

1 kommentti:

Lokki kirjoitti...

Magic Sense on kyllä hieno <3 Ehkä minä saan siitä joskus varsan itselleni kinuttua? (ah, mikä suku)

Kirjoittelinn Starin blogiin jo ensimmäisen postauksen, aika kankeaa tekstiä tuli. Mutta kai sen sitten tositoimissa alkaa olla luontevampaa. :D

- Lokki