20100912

Ja vanhaa pois! 120910

Päivittelin tässä muutaman kisakalenterin lisää, ja yhtäkkiä aloin taas kerran miettiä, että mitä ihmettä olen tekemässä. Pidän tästä harrastuksesta enkä päivitellyt todellakaan sitä, että miksi teen tätä ylipäätään - mietin, että miksi pidän väen vängellä hengissä hevosia, joita vihaan sydämeni pohjasta! Löin saman tien hanskat tiskiin ja kuolinilmoitukset kopukoiden sivuille. Kuolkoot ne ällötykset.

Ikivanhat shettikset ovat nyt poissa, ja enää on yksi sellainen kammotus tallissa. Siitä pikkumiehestä tosin suorastaan pidän, mutta kolmea tappamaani inhosin. Kaksi ostin säälistä ja yksi oli joskus ollut mielestäni hieno. Eivät ne turhaan kuitenkaan eläneet: jokainen sai varsoja ja todella kunnioitettavan kisakalenterin. Tämä vain loppui nyt ja se siitä.

On virtuaalihevosia, joita rakastan niin paljon, että tulee melkein itku silmään, kun niistä pitää luopua. Lisäksi on hevosia, joiden kanssa on hauskaa. Aina mukaan mahtuu kuitenkin muutama turhake. Hyödytön kapine. Hevonen, jonka sivujen päivittäminen nostaa tuskanhien niskaan ja kirouksia ilmaan. Miksi harrastaisin sellaisten kanssa? No en harrastakaan enää.

Välillä minä vihaan virtuaalihevosia...

Ei kommentteja: