20100918

Uusi siitosori + uusia laukkavauvoja 180910

R-Coressahan vähän aikaa sitten saatiin ns "valmiiksi" ensimmäinen siitostamma, G1-lähdön voittanut Shocker Stalin. Nyt on saavutettu tarpeeksi hienot tulokset myös eräälle rbsh-orille, joka on tästä päivästä alkaen aina kuolemaansa saakka tarjolla jalostukseen kaikille tallin ulkopuolisille tammoille. Omia rbsh-tammojahan meillä ei enää ole, koska se ei ollut sittenkään se minun rotuni - ei laukkapuolella.

Tarjolla jalostukseen siis Call Me Emmett.
- Venäläisprosentti 50.
- G1-voitto, statistiikka 9: 5-2-0-1(-0)
- Voitto% noin 55,56, sijoitus% noin 88,89
- Voittosumma 493 000 ve

Tammasta:
- Mielellään yli 4v (jotta kaikki sujuisi ongelmitta)
- Ammatilla ei väliä
- Mieluiten evm-sukuinen
- Katsohan venäläisprosentit huolella!

Tämä tarjous ei lopu ennen kuin lasken poikasen haudan lepoon. Ainoa syy siihen, miksi varsoja ei tule itselle on tosiaan tuo että rbsh laukkarotuna ei olekaan inspiroiva. (Ja älkää valittako: tein kokeiluni tuonneilla, jotka toin itse itselleni. Kukaan ei siis kadottanut ainoatakaan hevosta.)

Esittelen myös uusia (tai no uusia ja uusia...) hevosia, joille sain aikaiseksi tehdä sivut nyt. Kaikki ovat evm-sukuisia, ja osa minun mieleeni niin paljon, että koulutan ne itse itselleni ratsuiksi, jos eivät menesty. Vielä yhteensä viisi 2-3v laukkuria odottaa sivujaan, mutta tässä nämä sivulliset:

Sprinters:
Houston HOT Hits alkoi heti pärjätä aivan loistavasti.
Black Tango sijoittuu ihan nätisti.

Semistayers:
All Your Tattoos muuttuu ratsuksi, ellei menesty (ja oikeastaan jopa toivon sitä).
Carry Dawn on mielettömän nätti.

Stayers (3YO):
Wings Of Glass tuli alun perin vain täytehevoseksi kaupan päälle.
Sweetboxin nimi ei mielestäni ole ollenkaan hemaiseva, mutta itse heppa on suloisen kipakka.

Ilman sivuja ovat vielä Oh My Juliet, I'll Be There, Wonderholic, Holy Joy ja USAn Pride. Ainakin yksi tai kaksi niistä saa sivunsa vielä tänään - kaikki, jos oikein nörtiksi heittäydyn. Nämäkin kaikki ovat englantilaisia täysiverisiä

Ei kommentteja: