20100919

Loput laukkavauvat uusille sivuille 190910

No ei se edes kauaa aikaa vienyt. Tehdä CAS-XIV ja CAS-XV -syntyneille evm-laukkureille sivut, meinaan. Nehän kilpailevat vasta ensimmäistä kauttaan, joten starttejakin oli maksimissaan kolme tai neljä per turpa. Eilen kirjoitin vielä kaikille luonteen, mutta tänään pääsi pari luonteetontakin sivuille, koska naputtelin tekstejä vanhemmille hevosille. Vanhoista konkareista (eli toista kauttaan kilpailevista siis suomeksi)´
luonteetta on enää Psychedelic Lover ja Yoichi.

Sivut siis saivat vielä kaikki ne, joilta sellaiset puuttuivat: Oh My Juliet, I'll Be There (jolla on orin kuva, tiedän, mutta en ehtinyt vielä etsiä omaa), Wonderholic, Holy Joy ja USAn Pride. Luonteet pitää kirjoittaa niistä kahdelle - ei kova urakka. Saan sitten ihan varmasti kaikki yhteensä neljä luonteetonta teksteille ennen kuin CAS-vuosi vaihtuu. Mikäli jaksan. Tekosyy: yo-kirjoitukset.

Kilpakutsujakaan ei laukoista ole rästissä ja laittamatta ainoatakaan. Samoin heppasivu on päivitetty tänään, ja eilen jo sanoinkin päivittäneeni siitosorien sivun. R-Core on siis tältäerää täysin kuosissa ja voinen siirtyä joko ratsujen tai ravihevosten pariin hetkeksi.

Ai niin! Minulta saa oresamaluonteita sitä vastaan, että kisaa westernissäl. Kiinnostuneita?

Ei kommentteja: