20100912

Lisää uutta 120910

Nyt se hulluus sitten on ihan täydessä vauhdissa. Juuri eilen päätin, että pidän pientä puolitaukoa virtuaalihevosista kunnes YO-kirjoituksien ensimmäinen puoliska on ohitse, mutta EHEI, hyvänen aika, minähän dataan kuin hullu. Syytän virtuaalihevosia, jos filosofian kirjoitukset menevät penkin alle. Eli siis kun ne menevät.

Ok, tein vihdoin sivut sitten äsken Järkyttävän Ärsyttävälle ja lisäsin niille koko kolmivuotiskauden kaikki ravilähdöt. Ei niitä paljoa ole, mutta uskokaa tai älkää, aikaa siinä menee, kun kirjoittaa tuollaisen määrän tekstejä. Ja inspiraatiosta ei ole kuulkaas tietoakaan! Kyllä jurppii, kiitos kysymästä. Mutta onneksi nyt on kaikilla hevosilla sivut - paitsi ai niin, niillä alkuyöstämainitsemillani ei ole.

Lisäksi toin uuden tamman, jonka nimi on Prinsessan Pikkusisko. Senkään sivut eivät tehneet itse itseään, vaan minähän ne joudun pykäämään. Lisäksi ne uudet evm-holsteinit, joita esittelin koko blogihistorian alkupuolella, roikkuvat vieläkin paperiversioina, vaikka kilpaileminen onkin aloitettu. Yhdellä on sivut, ja sielläkään ei ole tekstejä olemassa, ei sitten kirjaintakaan.

Miksi en laita muita tekemään? Vastaus: muut kirjoittavat surkeita luonteita, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Olen kyllä leuhka, kun sanon tämän - mutta minä olen hemmetin hyvä vääntämään oresamaluonteita. Itse asiassa maailman ainoa. :P Ja sellaiset tahdon kaikille hevosilleni. Tottahan esim Haweringin kädenjälki kelpaisi minunkin hevosilleni, mutta tahdon itse olla yhtä hyvä kirjoittaja ja siksi harjoittelen ahkerasti. Ja harjoitustekeleet voi ihan hyvin laittaa myös omille hevosille. Jos jaksaisi harjoitella. Kirjoittaa. Luoda. Naputella. Kirjoittaisin tähän nyt kirosanan, ellei tämä olis virtuaalihevosblogi ja lasten luettavissa.

Ei kommentteja: