20120218

HURRAA! HIENOA! HYVÄ!! 180212

On ollut kuulkaa niin negatiivista ja vmäistä tekstiä viimeaikoina, että nyt on aika pistää ihkutusta peliin. Peruskakkamaisena aloitan itsestäni ja jatkan vasta sitten tavallisiin kuolevaisiin.

HYVÄ ORESAMA! Sait laukkuriesi sivut kuntoon, muistit ladata kamerasi akun ja laitoit herätyskellon soimaan, jotta ehdit kuvaamaan raveja sjoelle huomenna.

Sitten jatkuu:
HYVÄ VRER, rakastan teitä aina ja ikuisesti. Olette virtuaalimaailmani autuus ja valo. Ette ole mitään sillä tavalla erityistä juuri nyt tehneet, mutta joka ikinen hetki menee niin jösseksen hyvin. Uusi (nyt jo vanha) ulkoasu on tosi pirteä ja sivut ovat parantuneet sitten Sinisten Aikojen, vaikka olivat jo silloin hyvät.

HYVÄ BILL, teikäläinen sen ERJ-cupin tarinaluokan taisi ideoida, se on edelleen loistava.

HYVÄ RE-ELECT, otat ihan sairaan hienoja kuvia! Voisin ostaa vaikka kaikki!

HYVÄ HELTSU, Kind Trotters on aivan sai-raan hieno, yksi ehdottomista lempitalleistani. En selaa talleja näin yleisesti, mutta siellä viihdyn! Hyvässä kodissa ovat myös sinne lähteneet kasvattini!

HYVÄ SOREL, möit minulle joskus maailman ihanimman hevosen, joka on tietenkin Demon Trottersin Derek Demo. Se on yksi parhaista jalostusoreistani nykyään, ja on ihana luottaa siihen, ettei sen suku katoa! Itse talli on myös ihana.

HYVÄ KISAKALENTERIEN PÄIVITTÄJÄT, monikaan ei hommaanne jaksaisi kunnialla hoitaa.

HYVÄ RHL, tämä pelasti koko virtuaaliharrastukseni, kun tuli. Ihan tosi. Olin jättämässä koko roskan jo taakseni.

HYVÄ NICA., olet koko porukan parhaita piirtäjiä.

HYVÄ LATU, samasta syystä & persoonallisista hevosista.

HYVÄ TIERRA, kovaa duunia monen asian eteen.

HYVÄ ENNA ja JILLIAN kun löysitte täydelliset orit rakkaalle Vilmalleni.

Ja sitten miljoona muuta asiaa, joita en muista edes listata, ja joista joku pahoittaa mielensä & rutisee joko kavereilleen tai minulle. :D

Ei kommentteja: