20120216

Voihan Mörkövaara!! 160212

Miniun sieluani riipii tänään asia nimeltään Mörkövaara. Ei talli, tallista pidän. Minua riipii ne tuhat ja yksi suokkia nimeltään Sen Ja Sen Mörkövaara. Törmäsin juuri sellaiseen sims 3 -kuvalliseen heppaan jonka nimi oli taas Jonkun Mörkövaara.

1. Mörkövaara on taas niitä nimiä, jotka keksitään Vain Kerran.
2. Mörkövaara on talli, jonka suurin osa tietää AINAKIN nimeltä
3. Kun hevoselleen miettii nimeä, päähän VOI putkahtaa Mörkövaara - ja silloin AINA tulee mieleen, että HETKINEN, JOKU ON KEKSINYT JO TÄMÄN.

Mietin, että eikö ihmisiä hävetä? Eikö olo ole todella surkea, kun on vienyt Mörkövaaran nimen halpoihin kopioihinsa, jotka ovat hevosia? Eikö omistaja edes punastu, kun koko muu virtuaalimaailma katsoo viistoon ja ajattelee, että on tuokin ihme tyyppi, kun yrittää uskotella keksineensä Mörkövaaran tietämättä, että se on jo.

Ja sama koskee muita.
Eikö hävetä, kun ottaa minun Funky Monkeyni nimen?
Entä Punasilmän?

En todella, en missään nimessä tarkoita massanimisiä hevosia. AIKA MONELLA on ollut Au Revoir tai Sunshine. Mutta että joku ottaa sellaisen nimen, joka on aivan selvästi "uniikki", yksittäiskappale, älynväläys, neronleimaus - ja jota ei todennäköisesti edes keksi, ellei sen olemassaolosta tiedä jo!

Muistan kun ala-asteella tytöt kopioivat toisiltaan piirrustuksia kuvistunnilla. Katsoin silloin jo, että ei tsiisus mitä touhua. Sama juttuhan liittyy mm muotiin, musamakuun, ja moneen muuhun arkipäivän juttuun. Ja olettehan tekin huomanneet, että loppujen lopuksi harva poika ryhtyy sellaiseen! Virtuaalihevoset ihan todella ovat tyttöjen harrastus. Sen näkee.

2 kommenttia:

Pölhö kirjoitti...

Hmnn... minä en kyllä ainakaan ole kuullut Mörkövaarasta. Ehkä olen sitten vain pimennosta.

Kaikkia olemassaolevia virtuaalihevosia ei voi kukaan tietää tai jaksa etsiä vain siksi, etteikö vaan vahingossakaan apinoisi. Kaikki mitä sinä, minä, hän, keksit/keksin/keksii, on jo aiemmin joku hokaissut.

Ja no joo, onhan tämä aika tyttöjen harrastus, mutta pidetään me jätkät siihen sitten jotakin rotia? :D

Puoliksi Paprika kirjoitti...

Älä naurata, kaikkien TÄYTYY tietää Mörkövaara, jos on ikinä edes sylkenyt ht.nettiin tai alaisiin kisoihin päin. :DDD Tai vilkaissut suokkien sukutauluja. Tai minun talliani. Tai montaa muuta suokkitallia. Tai... :D

Viittasinkin ilmeisen epäselvästi siihenkin suuntaan, että ei ole ihme, jos virtuaalikopukoilla on samoja nimiä. Itse asiassa minulla on omissa talleissa kaksi samannimistä konia, heh heh hee. Toin itse Primal Scream -laukkurin ja ostin kaverilta Primal Scream -länkkärin muistamatta ollenkaan koko laukkahevosta... Mutta, en vain suostu uskomaan, että joku keksii taianomaisesti vaikka sen Funky Monkeyn heti, kun minun Funky Monkeyni nimi ponnahtaa aavistuksen verran kohti pintaa. Jos kopu olisi ollut ja elänyt vaikka kolme vuotta sitten, alkaisi olla todennäköisyys jo enemmän kohdillaan. Kuka VOI keksiä muutenkaan sen nimen ensimmäistäkään kertaa, ellei ole ihan järkyttävästi tequilahuurussa?

Mutta, kateus. Antaisin aika paljon, että saisin itselleni Townsend Acresin. Tulee niin lapsuus mieleen, kun kävi siskon kirjahyllyllä. Tai jos kopuni nimi voisi olla Polka Sweeite tai Varakiri. Mmmmm. Mutta en unohtele asioita tahallani, vaikka välillä tekisikin mieli.

Kohta alan harrastaa balettia.