20120211

VRL & ravurit, 110212

Harvoinpa on meikämannella hyvää sanottavaa koko laitoksesta, mutta nyt toden totta on.
HerramunJEE kuinka nopeasti hyväksyvät rekisteriin. Siis oikeasti, kaiken.
Talli (Crimson) alle päivässä
Kasvattajanimiä (RR, Crimson) puolessa päivässä
Hevosia (minulta alle 10 lämminveristä) yhdessä illassa!!

Tänään tosiaan rekisteröin ainakin evm-sukuiset Crimsonin tallista. Minulla on pakkomielle sukujen säilymiseen, ja jos hevosmäärä vain on tarpeeksi matala ja aikaa on, suosittelisin kyllä muillekin ravurinomistajille rekisteröintiä.

Ok, VRL ei tarjoa ravureille mitään (joillekin sopii YLA), mutta minua melkein itkettää, kun on tyhjiä linkkejä. Siksi en suostu ostamaan hevosia nykyään, ellen ihastu aivan täysin. Esim Derek Demo on Demon Trottersista ja uskalsin ostaa tämän lemppariorini siksi, että OLETAN, etteivät Demon Trottersin hevoset aivan heti katoa. Ja olettamus lähtee siitä, että talli on kuitenkin aiiiiika kauan ollut olemassa ja omistaja on ennenkin hoitanut kuolleet kopukkansa asianmukaisesti.

Ja tietenkin olen ravurien kanssa (ts Derek Demon, Crimson Carmencitan ja Crimson Dragomirin) ottanut tiedot ylös ulkopuolisten vanhempien sivulta, just in case. Mutta ratsuja minulla on aivan liikaa, että jaksaisin edes yrittää, suurin osa on nimittäin muiden kasvatteja. :/ Ja suurimmalta osalta on sitten se sukukin hävinnyt, puff vain.

Ei kommentteja: